joi, 2 aprilie 2009

Peste un milion de telespectatori au urmarit show-ul facut de Gigi Becali

Posted on 16:41 by Cioara Andrei


Aflat pentru prima oara in studioul Happy Hour, Gigi Becali a facut show miercuri seara in emisiunea prezentata de Catalin Maruta, a dansat si a cantat cot la cot cu bandul emisiunii, dar a si facut declaratii in premiera legate de echipa pe care o finanteaza.

Pro Tv a fost lider incontestabil de piata, iar dansul pe ritmuri machedonesti al lui Gigi Becali a reusit sa atraga in fata micilor ecrane in minutul de aur al emisiunii (18.58) peste un milion de telespectatori din mediul urban, cu 9,1 puncte de rating si 29,5 % cota de piata. 

Happy Hour” a detinut suprematia in topul audientelor pe tot parcursul emisiunii, clasandu-se pe primul loc cu o medie de 6,4 puncte de rating si 22,9 procente din cota de piata pe publicul din mediul urban, in vreme ce Antena 1 inregistra doar 4,7 puncte de rating si 16,9 % cota de piata. Si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani ”Happy Hour” a fost lider incontestabil de piata cu o audienta medie de 5,5 puncte de rating si 26,6 % cota de piata, in timp ce Antena 1 abia a adunat 2,8 puncte de rating si 13,7 procente din cota de piata. 


sursa: PRO TV

Response to "Peste un milion de telespectatori au urmarit show-ul facut de Gigi Becali"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare