sâmbătă, 2 mai 2009

"Dansez pentru tine" zdrobeste concurenta cu ultima editie a emisiunii din acest sezon!

Posted on 23:03 by Cioara Andrei


Asa se face ca in minutul de aur inregistrat la ora 22.54 peste doua milioane o suta de mii de telespectatori din intreaga tara urmareau cu emotie la «Dansez Pentru tine» evolutia celor trei perechi ramase in cursa pentru marele premiu de 60.000 de euro.

De altfel, pe intreg parcursul emisiunii, Pro Tv a fost lider absolut de audienta pe toate targeturile de public, spulberindu-si concurenta care s-a aflat la distanta mare de fruntasa Pro Tv. Asa se face ca, la nivelul intregului public din mediul urban, Pro Tv a inregistrat o audienta de patru ori mai mare decit a postului concurent Antena 1. Pe parcursul intregii emisiuni difuzate intre 20.30 si 01.20, Pro Tv a avut o audienta medie de 8,8 puncte de rating si o cota de piata de 25,7%, in timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea cu 2,2 puncte de rating si 6,5% cota de piata.

Clasamentul ramine neschimbat si la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, cind Pro Tv s-a plasat din nou in fruntea clasamentului cu 7,3 puncte de rating si 24,5% cota de piata, urmat la distanta foarte mare de Antena 1 care obtinea doar 2,3 puncte de rating si 7,8% cota de piata.

sursa: PRO TV

Response to ""Dansez pentru tine" zdrobeste concurenta cu ultima editie a emisiunii din acest sezon!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare