duminică, 12 iulie 2009

Primele doua editii "Serviti, va rog!" de la Pro Tv au fost lider de audienta

Posted on 23:35 by Cioara Andrei


Primele doua ediţii ale emisiunii Serviţi, vă rog, difuzate în acest week-end de Pro Tv şi care i-a prezentat pe Andra, Delia, Cătălin Josan şi Jean de la Craiova la munca de jos, până la epuizare, au adus în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Cu Andra, Delia, Jean de la Craiova şi Cătălin Josan la gătit, cosit şi gospodărit, postul din Pache a fost urmărit vineri seară, pe întreg parcursul emisiunii, de aproape un milion de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României. Pro TV a înregistrat vineri, în intervalul orar 20.29 - 21.35, pe întreg publicul din mediul urban, o medie de 5,3 puncte de rating şi 16,8% cotă de piaţă, faţă de Antena 1, care a avut doar 3,5 puncte de rating şi 11,1% cotă de piaţă. Pro TV a fost lider de audienţă şi pe segmentul de public tânăr, comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, cu o medie de 5,3 puncte de rating şi 23% cotă de piaţă, de două ori mai mult decât Antena 1 care a avut doar 2,6 puncte de rating şi 11,2% cotă de piaţă. Minutul de aur al ediţiei de vineri, 21.34, a adunat în faţa televizoarelor aproape 1,5 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României. În minutul de aur, Pro TV a înregistrat pe publicul comercial 7,2 puncte de rating şi 26,8% cotă de piaţă.

Şi sâmbătă seară, telespectatorii au ales să urmărească peripeţiile celor patru vedete la pensiunea "Serviţi, vă rog!". Andra, Delia, Cătălin Josan şi Jean de la Craiova au muls vaca, au cosit, au hrănit porcii, oile şi găinile din curte, au făcut mâncare pentru 14 persoane, au făcut curăţenie şi au distrat clienţii pensiunii, totul pentru ca o familie numeroasă să plece pentru prima dată într-o vacanţă. Peripeţiile vedetelor, puse la treabă de intransigentul Nea Marin Barbu, specialistul în folclor de la "Dansez pentru tine", au adus în faţa televizoarelor, sâmbătă seară, în intervalul orar 20.28 - 21.51, în medie peste 1,1 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României. Pro TV a înregistrat pe întreg publicul din mediul urban o medie de audienţa de 6 puncte de rating şi 16,8% cotă de piaţă, faţă de Antena 1 care a avut 3,8 puncte rating şi 10,7 cotă de piaţă. Pro TV a fost lider de audienţa cu ediţia de sâmbătă "Serviţi, vă rog!" şi pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din mediul urban, cu o medie de 5,7 puncte de rating şi 20,4% cotă de piaţă, faţă de Antena 1 care a înregistrat doar 2,8 rating şi 9,9 procente cotă de piaţă. În minutul de aur al emisiunii difuzate sâmbătă, înregistrat la 21.27, Pro-ul a avut 9,3 puncte de rating şi 25% cotă de piaţă pe întreg publicul din mediul urban şi a fost urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României. La finalul emisiunii, clienţii pensiunii au votat vedeta care a fost cea mai bună gazdă a săptămânii. După 5 zile de muncă mai grea decât şi-au putut imagina că vor face vreodată, vedetele au primit verdictul clienţilor pensiunii - Jean de la Craiova fiind desemnat câştigător, şi astfel familia pentru care a muncit el se va duce într-o vacanţă de vis.

sursa: Gandul

Response to "Primele doua editii "Serviti, va rog!" de la Pro Tv au fost lider de audienta"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare