marți, 14 iulie 2009

VIDEO/ Monica Iacob Ridzi si-a dat demisia!

Posted on 18:36 by Cioara Andrei


PRO TV










In cadrul unei conferinte de presa, Monica Iacob Ridzi si-a anuntat demisia din functia de ministru al tineretului si sportului. Ea a spus ca isi asuma responsabilitatea politica, pentru ca a girat toti oamenii din ministerul pe care l-a condus pana acum.

Ridzi a reiterat ca inca de la inceputul anchetei parlamentare s-a considerat nevinovata si ca a dovedit buna credinta inca de la inceperea verificarilor in cazul sau, insa a constatat ca nu toata lumea a dovedit aceeasi buna credinta, astfel ca nu a mai suportat presiunea la care a fost supusa atat ea, cat si familia ei. "Mama mea este deja bolnava", a spus Ridzi.

Cu putin timp inaintea conferintei de presa, Monica Iacob Ridzi s-a intalnit cu premierul Emil Boc, caruia i-a prezentat decizia luata. Imediat dupa anuntul oficial, premierul s-a intalnit la Guvern, cu prim-vicepresedintele PDL, Adriean Videanu, si cu secretarul general al PDL, Vasile Blaga.

Ridzi a fost anchetata de o comisie parlamentara speciala, care a avut drept scop verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Tineretului si Sportului, sub semnatura ministrului Ridzi, pentru organizarea Zilei Tineretului, pe 2 mai. Este vorba despre aproximativ 800.000 de euro.

In urma cu patru zile, comisia de ancheta a decis inceperea urmaririi penale, pentru delapidare si abuz in serviciu contra intereselor publice.

sursa: PRO TV

Response to "VIDEO/ Monica Iacob Ridzi si-a dat demisia!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare