duminică, 6 septembrie 2009

"Happy Hour" revine la Pro Tv din 7 septembrie

Posted on 14:08 by Cioara Andrei


Din 7 septembrie, de la ora 17.45, stapanul aMarutelor revine la Pro Tv cu forte proaspete intr-un nou sezon "Happy Hour".

Cu o zi inainte de revenirea emisiunii pe post, pe 6 septembrie, Catalin MarutaStirilor de la ora 19:00. Mai mult decat atat, totul contina LIVE pe www.happyhour.ro, duminica seara, imediat dupa interventa de la Pro Tv! ti-a pregatit o surpriza in cadrul

Neobositul Maruta, pus pe sotii si atent la tot ce se intampla in lumea mondena a Romaniei, se pregateste sa scoata din buzunar aMarutele la fel de acide si sa dea iama in showbizzul autohton, promitand multe exclusivitati, dezvaluiri si distractie cat curpinde.

Prima editie din aceasta toamna deschide un sezon cu o intalnire de pomina: dupa ce a cumparat Pro Tv-ul, State (Gheorghe Visu) vine in inspectie la Happy Hour, iar telespectatorii vor afla pe cine vrea el sa pastreze si pe cine vrea sa puna ”pe liber”. Alaturi de el se vor afla la ”Happy HourFlacara (Carmen Tanase), Minodora (Doinita Oancea), Stiven (Octavian Strunila), Thierry (Cabral), Marcel Popeanga (Bebe Cotimanis), Andreea Popeanga (Dana Rogoz), dar si Babi (Babi Minune). Tot atunci se va lansa videoclipul piesei de pe genericul serialului ”State de Romania”, serial care va debuta la Pro Tv pe 28 septembrie.

In aceeasi editie, cei de acasa vor vedea in premiera, dupa 20 de ani de absenta de pe scena, imagini cu celebra Narghita, diva a ritmurilor indiene in anii '80, prietena cu Raskapur si apreciata de Indira Ghandi. Echipa ”Happy Hour a descoperit-o pe Narghita dupa 20 de ani de cand nu a mai urcat pe scena. Diva a facut furori in epoca lui Ceausescu cu vocea si frumusetea inconfundabile. S-a spus ca a disparut in conditii misterioase, dar echipa lui Maruta a descoperit ca Narghita isi duce acum viata respectand mitul tacerii indiene, despre care se spune ca purifica si elibereaza spiritul de pacate. Chiar daca nu va fi prezenta in platou, telespectatorii ”Happy Hour” o vor putea revedea luni, in exclusivitate in prima emisiune a noului ”Happy Hour”.

Vremea dezvaluirilor in show-ul lui Maruta o gaseste luni pe Happylica si pe Maria Ciobanu, o femeie care se afla la mijloc, intre dragostea pentru fiul ei si respectul pentru memoria fostului sot. Maruta va afla de la celebra interpreta de muzica populara ce are ea de spus inainte de inceperea procesului dintre fratii Dolanescu.

Astfel, intr-un decor nou-nout, dar cu acelasi band talentat si cu o Happylica la fel de confortabila pentru invitatii momentului pusi pe confesiuni pe care numai Maruta le poate smulge, “Happy Hour” promite un sezon care va crea dependenta. ”Happy Hour va avea grija si in acest sezon sa aduca in atentia telespectatorilor personaje dorite, dar si oameni care n-au fost inca in Romania. Pe langa asta, va pot spune ca vom avea un nou decor, asa cum facem in fiecare nou sezon. Unii dintre noi s-ar putea sa-si schimbe culoarea parului, insa nu si naravul de a face tot posibilul sa placa publicului”, glumeste prezentatorul ”Happy Hour”. Si cele doua Veverite, Alina si Madalina, dar si baietii din band, recunosc ca sunt nerabdatori sa acompanieze cu acorduri muzicale intepatoare subiectele fierbinti pe care Happylica abia asteapta sa le afle de la invitatii sai.





sursa: PRO TV

Response to ""Happy Hour" revine la Pro Tv din 7 septembrie"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare