duminică, 6 septembrie 2009

Pro Tv a fost din nou lider de audienta vineri si sambata seara cu emisiunea "Serviti, va rog"

Posted on 14:02 by Cioara Andrei


Viorel Lis, Marinela Nitu, Mihai de la Hi-Q si Andreea Tonciu au incercat sa fie gazde bune de pensiune vineri si sambata seara, de la 20.30, la Pro Tv in emisiunea "Serviti, va rog" care a fost lider de audienta si in aceasta saptamana.

Peripetii, incidente, chiar si certuri dure au facut ca pentru prima data o vedeta sa paraseasca pensiunea inainte de a i se termina mandatul de gazda. Andreea Tonciu s-a suparat pe mofturile clientilor si dupa cateva zile de munca asidua a decis ca e mai bine sa plece din pensiune inainte de marea votare care urma sa aleaga “gazda saptamanii”. Chiar daca Marinela Nitu si Viorel Lis au cucerit si ei clientii pensiunii cu amabilitatea, ospitalitatea si indemanarea lor, Mihai de la Hi-Q a primit cele mai multe voturi de “gazda perfecta” si astfel familia reprezentata de el in competitie va putea pleca in prima vacanta impreuna. Telespectatorii Pro Tv au urmarit cu sufletul la gura si vineri seara, dar si sambata seara peripetiile celor patru vedete prin ograda pensiunii de la “Serviti, va rog”.

Vineri seara
, in intervalul orar 20.29 – 21.59, Pro Tv a fost cel mai urmarit post tv din Romania, atat pe intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial. Pro Tv a inregistrat o medie de audienta pe publicul comercial de 6,5 rating si si o cota de piata de 22,9, fata de Antena 1 care a inregistrat doar 4,3 rating si 15 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii de vineri, 21.5, Pro Tv a fost urmarit de 1 600 000 de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Si sambata, goana vedetelor dupa animalele de curte si stradania lor la bucatarie a cucerit inimile telespectatorilor. In intervalul orar 20.27 – 22.11, Pro Tv a fost lider de audienta pe publicul comercial cu o medie de audienta de 5,4 puncte de rating si 18,4 cota de piata, fata de Antena 1 care s-a clasat pe locul 3 in topul audientelor, cu o medie de 2,5 rating si 8,6 cota de piata. In minutul de aur al emisiunii de sambata, 21.36, Pro Tv a inregistrat pe publicul comercial o audienta de 8,2 rating si 26,2 cota de piata si a fost urmarit de peste 1 600 000 de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.

sursa: PRO TV

Response to "Pro Tv a fost din nou lider de audienta vineri si sambata seara cu emisiunea "Serviti, va rog""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare