miercuri, 9 decembrie 2009

"Frumusete pe muchie de cutit", lider de audienta

Posted on 16:43 by Cioara Andrei


Transformarile pe care le-au suferit cele doua surori Gabriela si Maria, dar si interventiile chirurgicale la care a fost supusa Claudia au tinut publicul Pro Tv in fata micilor ecrane intr-un numar extrem de mare.

Vezi aici emisiunea integral!

Aproape 2 milioane de telespectatori urmareau emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit" in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 22.05 la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Pro TV
a fost lider detasat de audienta in intervalul difuzarii emisiunii Frumusete pe muchie de cutit” (20.39 – 22.12). Astfel, emisiunea prezentata de Victor Slav a obtinut pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18 - 49 de ani o audienta medie de 8,9 puncte de rating si 21,9% cota de piata, de aproape 4 ori mai mult fata de Antena 1 care se situa abia pe locul al patrulea, obtinind doar 2,4 puncte de rating si 6,0% cota de piata. Clasamentul se mentine si pe publicul din mediul urban unde Pro Tv a inregistrat 7,3 puncte de rating si 15,0% cota de piata, iar Antena 1 se afla pe locul cinci cu 2,9 puncte de rating si 6,0% cota de piata.

Emisiunea "Frumusete pe muchie de cutit" le-a dovedit celor doua surori Gabriela si Maria ca orice viata merita o noua sansa. Pe linga o infatisare extrem de placuta, cele doua surori si-au recapatat marti seara increderea in ele si optimismul. La rindul ei, Claudia, o asistenta medicala pe care munca si suferinta au imbatranit-o inainte de vreme, a trait emotii nebanuite in momentul intilnirii cu oglinda.


sursa: PRO TV

Response to ""Frumusete pe muchie de cutit", lider de audienta"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare