sâmbătă, 13 martie 2010

VIDEO Fanii Herthei Berlin au intrat în teren să-i linşeze pe jucători după un nou eşec!

Posted on 21:13 by Cioara Andrei


Scene desprinse din filmele de groază cu jucători de fotbal astăzi la Berlin. Echipa lui Max Nicu, Hertha, este pe ultimul loc al Bundesligii, fiind principala candidată la o retrogradare cu felicitări. Cireaşa de pe tort sau bomboana de pe colivă, depinde de perspectivă, a fost pusă de grecul Charisteas, care a marcat în poarta berlinezilor, chiar în minutul 90, semnând o nouă înfrângere pentru fosta adversara a Stelei.

O nouă umilinţă pentru gazde şi fanii Herthei n-au mai rezistat. Imediat după golul lui Charisteas, suporterii au intrat în teren înarmaţi cu diferite obiecte contodente, gata să-i înveţe o lecţie pe jucătorii şi antrenorii Herthei. Ce a urmat? Scene desprinse din invaziile hunice conduse de Attila în Peninsula Italică. Jucătorii şi antrenorii au fugit care-încotro pentru a-şi salva vieţile de furia fanilor. Aceştia au devastat băncile de rezerve, încercând să-i caute pe jucători chiar şi la vestiare!

După minute bune de uluială, poliţia germană a replicat, reuşind să-i pună în retragere pe temerari. Majoritatea fanilor s-a refugiat în tribună. Max Nicu a intrat în repriza secundă din minutul 53.




sursa: ProSport

Response to "VIDEO Fanii Herthei Berlin au intrat în teren să-i linşeze pe jucători după un nou eşec!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare