sâmbătă, 10 iulie 2010

GSP TV concediaza 30 de omeni!

Posted on 00:25 by Cioara Andrei


Sunt dați afară în jur de 30 de oameni cărora li se va plăti salariul de pe 2 cărți de muncă plus drepturile de autor, plus zilele de concediu. Se desființează departamentul redactori emisiuni (interesant cine va mai tăia sincroane și ilustrație pentru emisiuni -care rămân -și crawl și se mai dau oameni afară de pe la știri, secretariat și câțiva șoferi și editori de montaj.

Unii dintre oamenii cu funcție de la postul din Băneasa habar nu aveau de acest demers

Cum în urmă cu două luni au mai fost dați afară oameni, la fel și în urmă cu 3 luni, redacția gspTV va ajunge să fie compusă din doar câțiva oameni. De altfel, surse din interiorul gspTV spun că este posibil ca redacțiile gspTV, Antena 1 și Antena 3 (adică Gabi Bălașu) să fie comasate. Toate ar însuma undeva pe la 20-25 de oameni. Dacă asta se va întâmpla, cu siguranță nu vor fi dați afară oameni de la Antena 1…

Motivul este legat de faptul că trustul n-ar mai putea plăti DDA-urile pentru angajați, date fiind noile măsuri de criză.

Ar mai fi ceva. S-au tot dat afară cameramani, șoferi, oameni care fac teren, asta în condițiile în care gspTV-ul are șanse mari să transmită în continuare Liga I și în sezonul următor. În contractul cu LPF este specificat că meciurile din campionatul intern trebuie să fie transmise cu cel puțin 6 camere, iar în momentul de față e posibil ca la gspTV să nu mai fie 6 cameramani. Bine, nu e nevoie să și fie cineva în spatele camerelor, se găsesc soluții.

sursa: 3surse

Response to "GSP TV concediaza 30 de omeni!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare