luni, 5 iulie 2010

„Iubire şi onoare”, povestea dintre un arab şi o româncă la Acasă TV

Posted on 22:36 by Cioara Andrei


Din toamnă, Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici, Diana Dumitrescu, Marin Moraru şi Maia Morgenstern vor fi văzuţi într-o producţie de amploare presărată cu poveşti despre iubiri sincere, trădare şi secrete bine păstrate

După "Aniela", prima telenovelă de epocă, MediaPro Pictures propune un nou proiect, de data aceasta exotic - "Iubire şi onoare" -, care spune istoria unei iubiri imposibile dintre reprezentanţii a două lumi diferite, un arab şi o româncă. Radu Vâlcan, aflat la prima sa experienţă actoricească, va da viaţă unui şeic - Amir bin Hussein el Jisr. El este fiul cel mai mic al emirului Hussein, conducătorul micului şi bogatului emirat al luminii, Beled el Nur, un bărbat bogat, posesorul mai multor mine de diamante. Brunet, înalt şi misterios, Amir are femeile la picioare, dar se îndrăgosteşte iremediabil de Ilinca Stuttman (Mădălina Drăghici), o tânără româncă de 23 de ani din Constanţa. Pentru acest rol, Vâlcan a urmat şi un curs de actorie şi a participat la o serie de workshopuri la Los Angeles.

Alături de el joacă Diana Dumitrescu, care intră în pielea unei rusoaice fatale, pe cât de frumoasă, pe atât de rea. Ea este Oxana, fiica unui magnat rus, o femeie inteligentă, calculată şi manipulatoare, care este în stare de orice pentru a-şi împlini visul. Pentru Dumitrescu, bucuria de a juca în cea mai recentă producţie de la Acasă este foarte mare: "Este ceva inedit! Deosebit şi diferit de ceea ce am făcut până acum, este provocator, cu toate acestea e foarte greu. Este un rol de contre-emploi şi a fost dificil să îmi găsesc privirile, vocea şi stările de răutate absolută". Împreună cu regizorii, Dumitrescu a construit un personaj negativ care diferă foarte mult de cele întâlnite până acum în telenovele.

Personajul meu este foarte frumos, un caracter bine conturat, cu ţintă precisă şi calcă tot în picioare pentru a obţine ceea ce vrea. Este special, dar diabolic în acelaşi timp. Rămâne de văzut în toamnă. Sunt sigură că toată lumea va îndrăgi acest proiect, va învăţa multe despre cultura arabă şi va iubi multe personaje interpretate de actori îndrăgiţi". Din distribuţie, alături de Radu Vâlcan, Diana Dumitrescu şi Mădălina Drăghici, vor face parte Marin Moraru şi Maia Morgenstern.

sursa: ProSport

Response to "„Iubire şi onoare”, povestea dintre un arab şi o româncă la Acasă TV"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare