vineri, 9 iulie 2010

LIVE TEXT Steaua - Olympiakos Pireu, de la ora 19.30

Posted on 17:35 by Cioara Andrei


Victor Piţurcă se află astăzi în faţa primului test important din noul său mandat la Steaua. Echipa din Ghencea va juca împotriva grecilor de la Olympiakos Pireu, echipă care a ajuns până în optimile Ligii Campionilor în sezonul trecut, fiind eliminată de Bordeaux. În campionat însă, echipa antrenată de Ewald Lienen nu s-a descurcat la fel de bine.

Olympiakos a ratat titlul în Grecia şi a pierdut al doilea loc de Liga Campionilor, după un play-off câştigat de PAOK Salonic. Totuşi, "roşii" formează o echipă redutabilă, cu nume importante, cum ar fi Raul Bravo (a jucat la Real Madrid), Modesto (a petrecut şase sezoane la AS Monaco) sau Enzo Maresca, care a mai trecut, printre altele, pe la Sevilla, Fiorentina şi Juventus.


Este cel mai greu amical al Stelei de până acum şi o ocazie importantă pentru Victor Piţurcă să realizeze la ce nivel se află echipa. Steliştii au reuşit să câştige toate partidele amicale pe care le-au disputat în această vară, însă adversarii n-au fost de calibru. Golaverajul? Şapte goluri încrise şi doar unul primit în cele trei meciuri susţinute, un amănunt important pentru moralul echipei.

Este de aşteptat ca Piţurcă să înceapă cu echipa pe care a folosit-o şi în amicalele precedente, scopul fostului selecţioner fiind omogenizarea echipei. Steaua a schimbat în această vară aproape toată echipa, relaţiile de joc având foarte mult de de suferit din acest motiv.

Partida va putea fi urmărită LIVE TEXT, pe www.prosport.ro, de la ora 19.30

Response to "LIVE TEXT Steaua - Olympiakos Pireu, de la ora 19.30"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare