vineri, 9 iulie 2010

Udrea a dus pantofi cu toc sinistraţilor. Ministrul explică, pe blog, că au fost 20 de tone de ajutoare. PLUS: "Şi femeile din Săuceşti sunt elegante

Posted on 17:40 by Cioara Andrei


Ministerul Dezvoltării Elena Udrea a explicat, vineri, pe blogul său, referitor la ştirile apărute potrivit cărora a împărţit sinistraţilor din Săuceşti pantofi cu toc, că au fost 20 de tone de ajutoare "pe care vă daţi seama că nu am avut timp să stăm să le triem." Mai mult ministrul explciă pe blogul său necesitatea acelor pantofi cu toc trimişi oamenilor rămaşi fără case: "Şi femeile din Săuceşti, mai ales cele tinere, sunt elegante si nu mai poartă demult galoşi."

"Au fost, de fapt, 20 de tone de ajutoare pe care am reuşit să le strângem de la firme. Fiecare a donat ceea ce a putut: alimente, haine. Vă daţi seama că nu am avut timp să stăm să triem 20 de tone de ajutoare. Am preferat să le transportăm repede pentru ca oamenii să le primească imediat. Printre ajutoare erau şi tricouri, pantaloni, geci - adică haine de care oamenii care şi-au pierdut bunurile în inundaţii aveau nevoie", a declarat ministrul.

Aflat alături de Udrea, Mihai Banu, deputat PDL de Bacău, a spus despre pantofi că sunt "numai buni pentru bal".

Locuitorii a patru sate aparţinând comunei Săuceşti au fost evacuaţi, în 1 iulie, după ce apele revărsate ale Siretului au inundat localitatea şi au distrus sau avariat zeci de locuinţe.


sursa: Gandul

Response to "Udrea a dus pantofi cu toc sinistraţilor. Ministrul explică, pe blog, că au fost 20 de tone de ajutoare. PLUS: "Şi femeile din Săuceşti sunt elegante"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare