miercuri, 1 septembrie 2010

EXCLUSIV ProSport/ Al 7-lea magnific în Ghencea: Gigi şi Bucşaru au bătut palma pentru transferul lui Raul Rusescu

Posted on 18:15 by Cioara Andrei


Al şaptelea magnific din "lotul Urziceni" a sosit în Ghencea. Gigi Becali şi Dumitru Bucşaru au bătut palma, în urmă cu doar câteva minute pentru atacantul Raul Rusescu.

Chiar dacă se părea că singurul jucător care mai are şanse să ajungă sub comanda lui Ilie Dumitrescu era Brandan, cele două părţi au convenit ca şi vârful de 22 de ani să semneze cu roş-albaştrii.

Sosit la Unirea în 2005, vârful a jucat 58 de meciuri pentru ialomiţeni, marcând 15 goluri.

În sezoanele 2006-2007 şi 2007-2008 a fost împrumutat la Dunărea Giurgiu; mulţumiţi de evoluţiile tânărului, oficialii Urziceniului l-au chemat înapoi.

Transferul lui Stancu, momentul exploziei

Momentul în care Rusescu l-a impresionat pentru prima dată pe Dan Petrescu a fost în turneul de pregătire ce a urmat transferului lui Stancu în Ghencea. Bursucul îi avea la dispoziţie pe Bogdan Mara, Marius Onofraş şi Marius Bilaşco, dar calităţile puştiului de 20 de ani l-au impresionat cel mai mult, în stagiul de pregătire din Scoţia. A primit, foarte curând, postul de titular, dar accidentările destul de dese nu i-au permis să crească şi mai mult.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Rusescu, conform site-ului de specialitate transfermakt.de. În aceste condiţii valoarea "lotului Urziceni" a crescut la aproape 10 milioane de euro.

Valoarea jucătorilor veniţi de la Unirea

Galamaz - 1,7 milioane de euro

Apostol - 1,7 milioane de euro

Marinescu - 650 mii de euro

Ricardo - 1,2 milioane de euro

Bilaşco - 1,6 milioane de euro

Onofraş - 1,2 milioane de euro

STEAUA II SE DESFIINŢEAZĂ: TOŢI JUCĂTORII SE DUC LA URZICENI


sursa: ProSport

Response to "EXCLUSIV ProSport/ Al 7-lea magnific în Ghencea: Gigi şi Bucşaru au bătut palma pentru transferul lui Raul Rusescu"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare