miercuri, 1 septembrie 2010

Steaua are lot de 30 de milioane €!

Posted on 18:12 by Cioara Andrei


Venirea "lotului Urziceni" în Ghencea a întărit serios formaţia roş-albastră. Ilie Dumitrescu are dubluri de valori sensibil egale pentru fiecare post şi îi va fi foarte greu să aleagă un prim `11`, în măsura în care va avea toţi jucătorii valizi.

Datoria de 4 milioane transformată în jucători de 8 milioane


În contul datoriei pe care Bucşaru o avea la Becali, Steaua a transferat 6 jucători, în valoare de 8 milioane de euro (dacă este să ne raportăm la cota de piaţă a acestora de pe site-ul de specialitate transfermarkt.de). În coniţiile în care în Ghencea ar sosi şi Brandan, valoarea "lotului Urziceni" ar creşte până la 10 milioane de euro, argentinianul fiind cel mai bine cotat dintre toţi. Valoarea jucătorilor veniţi de la Unirea Galamaz - 1,7 milioane de euro Apostol - 1,7 milioane de euro Marinescu - 650 mii de euro Ricardo - 1,2 milioane de euro Bilaşco - 1,6 milioane de euro Onofraş - 1,2 milioane de euro Chiar şi aşa, cel mai bine cotat jucător al Stelei rămâne Bănel Nicoliţă, a cărui valoare este estimată la 3 milioane de euro (chiar şi peste Stancu, care se opreşte la bariera celor 2 milioane şi jumătate).

32
milioane este valoarea lotului CFR-ului, Tomas Costa, noul transfer din Gruia fiind cel mai bine cotat: 2,9 milioane de euro 3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabi Torje, cel mai scump jucător al lui Dinamo
4
milioane de euro ar putea să ia Craiova pe transferul lui Florin Costea. "Perla" Băniei este cel mai bine cotat jucător din Liga I.


sursa: ProSport

Response to "Steaua are lot de 30 de milioane €!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare