duminică, 12 septembrie 2010

LIVE VIDEO: FC Brasov - Dinamo de la ora 21:00

Posted on 21:28 by Cioara Andrei



Live video FC Brasov - Dinamo la Digi Sport azi de la ora 21:00 Click aici pentru a urmari live video partida pe net.

Pentru că echipa nu funcţionează încă aşa cum ar dori, Ioan Andone o să facă schimbări majore în primul unsprezece, începând chiar de la postul de portar.

Vizat este Kristjan Naumovsky, care a avut o prestaţie slabă în eşecul răsunător cu "U" Cluj din ultima etapă, scor 3-4. Şi pentru că fotbalistul macedonean nu a confirmat, el va lua loc doar pe banca de rezerve. În locul său, la Braşov, între buturi va reveni George Curcă, abia acum după prezenţa bifată la Split, cu Hajduk.


FC Braşov - Mincă - Bădoi, Majernik, Bălaşa, Cr. Ionescu - Viveiros, Ilyes, Cristescu, Chipciu - Hadnagy, Diarasouba

rezerve: Marc, Drăgan, Mateiu, Wiliams Da Silva, Martinovic, Dedu, V. Badea

Dinamo: Curcă - Rubio, Garat, Moţi, Bordeanu - Torje, Mărgăritescu, N'Doye, Ad. Cristea - Niculae, An. Cristea

rezerve: Naumovski, Scarlatache, Bazzi, Kone, C. Munteanu, L. Ganea, Dănciulescu


Rubio şi Bordeanu vor fi, de asemenea, titulari

Atunci, portarul constănţean a fost trimis pe termen nelimitat la echipa a doua, apoi exilat pe bancă. Acum însă, suspendarea impusă de antrenor va lua sfârşit duminică, la Braşov. Schimbarea "numărului 1" al echipei nu este singura pe care "Fălcosul" o va efectua. Tehnicianul nu se va dezminţi nici în următoarea etapă, va risca pentru a forţa victoria şi îi va trimite din primul minut pe cei doi fotbalişti proaspăt achiziţionaţi de "câini". Oscar Rubio va evolua pe banda dreaptă alături de Gabi Torje, după ce a debutat în alb şi roşu în amicalul cu Gaziantep (2-2). Spaniolul va bifa astfel prima sa apariţie pentru Dinamo într-un joc oficial, la numai două săptămâni de la transferul său. Şi mai puţin a avut de aşteptat Valeriu Bordeanu, fost campion cu Unirea Urziceni, care a câştigat lupta pentru titularizare cu Elias Bazzi încă de la primul gong şi l-a convins pe Andone că poate să joace la Braşov.


sursa: ProSport

Response to "LIVE VIDEO: FC Brasov - Dinamo de la ora 21:00"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare