sâmbătă, 11 septembrie 2010

LIVE VIDEO: Urziceni - Steaua de la ora 20:30

Posted on 19:34 by Cioara Andrei


Live video Urziceni - Steaua la Digi Sport azi de la ora 20:30 Click aici pentru a urmari live video partida pe net.

Rămăşi fără cei mai buni jucători ai echipei, transferaţi în bloc la Steaua, Unirea Urziceni va încerca să obţină cât mai multe puncte în acest sezon pentru a rămâne şi anul viitor în Liga 1. Din echipa care a ieşit pe locul 2 campionatul trecut , nu se mai regăsesc printre "lupi" decât Vasile Maftei, Epaminonda Nicu, Răzvan Pădureţu, Raul Rusescu, Daniel Tudor şi Dinu Todoran. Dinamo i-a trimis la Urziceni pe Nicolae Muşat şi Cristian Bălgradean.

Lotul Unirii este completat de jucători de la echipa a doua a Stelei: Marius Bâtfoi, Lucian Filip, Florentin Matei, Apostol Muzac, Toşca, Robert Văduva, Pazon şi Lupu. Lotul va fi completat cu 8 jucători de la echipa a doua a Unirii.

"Am acceptat să revin la Urziceni pentru un proiect care se vrea pe lungă durată.Sperăm ca în scurt timp să formăm o grupare la fel de puternică ca şi cea anterioară. Sper căa jucătorii care au revenit să înţeleagă că joacă la echipa campioană şi vicecampioană. Deocamdată nu se poate vorbi de omogenitate. Obiectivul este să strângem cât mai multe puncte", a spus noul antrenor al echipei, Octavian Grigore.

Octavian Grigore a mai antrenat la Unirea cu un an inainte de a promova în Liga 1.

"Am venit să fac treabă, sper să nu avem probleme. Ştiu în ce situaţie se află echipa. Am acceptat cu sufletul, sunt şi mai aproape de casă. Nu vreau să fiu Bunică, dar vreau să le facem viaţa grea steliştilor şi să arătăm că Unirea poate redeveni ceea ce a fost", a spus şi portarul Cornel Cernea.


sursa: ProSport



Response to "LIVE VIDEO: Urziceni - Steaua de la ora 20:30"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare