duminică, 26 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: FC Vaslui - Gloria 1-0

Posted on 20:38 by Cioara Andrei




Atacantul Vasluiului a reuşit să aducă victoria moldovenilor după un meci mai degrabă şters, pe care însă l-a dominat da capo al fine

"Campioana" rezultatelor surprinzătoare în acest debut de sezon, Vasluiul îndelung contestatului Lopez Caro ajunge la a treia victorie consecutivă în campionat după victoria muncită în faţa Bistriţei.
După o primă repriză care a adus mai multe căscături în tribune decât aplauze, marcată doar de ocaziile lui Bello (18) şi Adailton (21), cea de-a doua jumătate a partidei a debutat în forţă, cu "galben-verzii" în avanposturi, hotărâţi să facă uitată umilinţa de la Slatina. Şi după trei ocazii uriaşe cu Wesley şi Adailton la finalizare, atacantul care îşi trecuse în cont o "dublă" acum două săptămâni în faţa Oţelului l-a învins şi pe Albuţ fără drept de apel din interiorul careului, aducând lucrurile pe făgaşul normal în minutul 67. Iar după cum Gloria nu contase în atac până la acel moment, nici după deschiderea scorului nu a reuşit să arate mai nimic în plan ofensiv, bistriţenii fiind astfel nevoiţi să părăsească Vasluiul cu capul plecat.

Incident ilar în tabăra bistriţeană

Dacă pauza ar trebui să fie un sfetnic bun pentru orice echipă, pentru Gloria Bistriţa a fost mai degrabă un moment confuz. Imediat după reluarea jocului, în echipa bistriţeană se regăseau doi jucători cu acelaşi număr pe tricou - numărul 16. După două minute, arbitrul întâlnirii a observat şi l-a trimis pe Mureşan să-şi schimbe tricoul la marginea terenului.

Caro, contestat în continuare

Chiar dacă Vasluiul a reuşit să învingă Gloria Bistriţa, fanii vasluieni l-a contestat în continuare pe Lopez Caro, scandând în câteva rânduri "Demisia!". De data aceasta însă, galeria nu a mai fost susţinută şi de restul spectatorilor din tribune, aşa cum se întâmplase la meciul cu Oţelul de acum două săptămâni.




Vaslui: Kuciak - Luz, Farkaş, Papp, Milanov - Annang, Genchev, Wesley, Milisavljevic - Adailton, Bello

Rezerve: Cerniauskas, Zmeu, Pouga, Bălace, Cânu, Burdujan, Gheorghiu

Gloria: Albuţ - Frăsinescu, Tudose, Szukala, Velcovici - Keita, Mureşan, Mărginean, Băjenaru - Predescu, Moraes

Rezerve: Irimia, Coroian, Bruno Moraes, Achim, Nalaţi, Ene, Bawab


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: FC Vaslui - Gloria 1-0"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare