duminică, 26 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Universitatea Cluj - CFR Cluj 1-1

Posted on 20:33 by Cioara Andrei




Niculescu şi Traore au fost oamenii decisivi în anunţatul "război al Ardealului", iar CFR a ajuns să aibă doar un punct luat în ultimele trei meciuri

Lupta pentru supremaţie în Cluj s-a încheiat nedecis, după un joc plin de tensiuni şi cu multe ocazii în care diferenţa dintre campioană şi nou-promovată s-a sesizat în puţine momente.

În Alba Iulia a fost ieri ziua Clujului. Agitaţie, maşini cu steaguri şi fulare scoase pe geamuri, care veneau în convoi, însemne ale lui "U" Cluj peste tot. Acestea au fost semnalele cum că stă să înceapă un eveniment important. Aşa a şi fost pentru că meciul dintre "U" şi CFR poate fi trecut fără probleme în topul evenimentelor anului pentru Ardeal.

Claudiu, spaima păianjenului

Şi doar 15 minute trecuseră când Niculescu a făcut să se zguduie stadionul, după o execuţie, care dacă am fi fost la gimnastică i-ar fi purtat numele: şut în vinclu de la 25 de metri! CFR s-a aruncat în atac, Kone şi Traore au fost blocaţi de Huţan, Păcurar şi Boştină au pregătit ocazia lui Lemnaru, al cărui foarfecă a trecut milimetric pe lângă. Atunci s-a întors norocul pentru "feroviari", care au egalat imediat, printr-o deviere a lui Traore (30). După gol Lemnaru i-a mai dat o dată emoţii lui Stăncioiu (31), iar Culio a reluat peste poartă din careul mic (44).

Traore a ratat singur cu portarul

După pauză "şepcile roşii" au pierdut total mijlocul terenului, în primele 20 de minute, iar jucătorii CFR-ului s-au întrecut în ocazii. Peralta a reluat cu capul în bară (48), iar şutul lui Dică a fost reţinut cu greu de Huţan (57). Traore a avut însă şansa meciului când scăpat singur cu portarul lui "U" a şutat în plasa laterală (60). "Studenţii" s-au trezit şi au dominat finalul meciului. Niculescu a ratat însă şansa de a aduce prima victorie a lui "U" în derby-ul Ardealului după 38 de ani. Prima dată a tras razant peste poartă din lovitură liberă (83) şi tot el a reluat peste cu capul, după ce i-a luat faţa lui Stăncioiu (85). 1-1 şi rivalitatea continuă.

Fumigene de 17 milioane confiscate de Poliţie

Galeria Universităţii pregătea un show total contra rivalilor de la CFR, aici incluzând şi fumigene şi petarde. Oameni din grupul fanilor "studenţilor" au plecat în ziua meciului la Arad pentru a le cumpăra şi a le aduce la Alba, dar la ieşirea din oraş, imediat după achiziţionarea lor au fost prinşi de Poliţie. Paguba fanilor, 17 milioane de lei vechi.

Iuliu Mureşan a plecat în minutul 80

Pentru a nu da nas în nas la finalul partidei cu suporterii lui "U" Cluj, preşedintele campioanei, Iuliu Mureşan, a decis să plece de la stadionul din Alba Iulia încă din minutul 80, deşi scorul era egal. Tot pentru a evita o întâlnire cu suporterii marii rivale din Ardeal, şeful din Gruia a ajuns la meci cu două ore înainte, fiind însoţit în permanenţă de doi bodyguarzi.

Gabi Mureşan ratează Roma!

La un contact cu Cvirik, pe finalul primului mitan, Gabi Mureşan (foto) a suferit o accidentare la gamba dreaptă. Mijlocaşul nu a mai putut continua meciul, fiind schimbat cu Veloso. Brazilianul a făcut schimb de locuri cu Emil Dică. Ultimul a umplut golul lăsat de Mureşan în centrul liniei mediane, iar Leo Veloso a evoluat mijlocaş stânga, poziţia iniţială a piteşteanului. După partidă s-a dat şi verdictul medicilor: întindere la gambă şi veşti proaste pentru Sorin Cîrţu, care nu se va putea baza pe închizătorul său la partida de la Roma din Champions League.



sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Universitatea Cluj - CFR Cluj 1-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare