duminică, 26 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Sportul - Astra 0-1

Posted on 20:26 by Cioara Andrei





Astra Ploieşti a răpus "gaşca nebună" în Regie după un meci în care fotbalul a fost cam ca politica salarială a guvernului Boc: minim pe economie

După ce i-a "avariat" CV- ul lui Ilie Dumitrescu şi a "subordonat" în Cupă liderul la zi al campionatului, Astra a venit în Regie hotărâtă să şteargă acel zero absolut de la rubrica victorii. Selymeş avea în mânecă şi asul cunoaşterii în amănunt a celor de la Sportul.

Arena din Regie a fost animată de cam tot atâţia spectatori cât însumau loturile celor două cluburi. Uitând de ambianţa deprimantă, Sportul a forţat în repetate rânduri flancul drept al defensivei ploieştene, acolo unde Măţel trăia încă din amintirea reuşitei de pe Ghencea, şuturile din unghi ale lui Bălan (12) şi Varga (22) pornind din zona ex-constănţeanului. Fatai, atacantul, revelaţia, omul de gol şi vedeta Astrei din debutul de sezon, s-a vazut doar de două ori în primul act. Mai exact, în minutele 1 şi 45. Dacă la început a ratat de puţin ţinta, atunci când mai erau câteva secunde până la pauză a lovit... fatal, profitând de un cadou al lui Pătraşcu.

N-a mers nici cu Târnăcop(ul)

A doua repriză, una mult mai slabă decât prima, a fost controlată tot de Astra, care a atacat mai calculat. Inventivitatea în joc "studenţilor" a scăzut, iar atacurile lor au fost fără hartă şi busolă, deşi Târnăcop a fost trimis să spargă zidul apărării oaspeţilor. Arhicunoscutele arme ale "găştii nebune", Curelea, Varga şi Chihaia au tras în gol, doar Maxim (83) făcând să tremure transversala porţii ploieştene. Aflând probabil că se apropie ultimul minut, Fatai a semănat din nou panică în careul celor de la Sportul, trecând pe lângă 2-0. Cam asta a fost povestea examenului la care fostul profesor Selymeş şi-a picat foştii elevi la prima întâlnire, Astra reuşind cu o formaţie cu jucători de pe patru continente să cânte pe aceeaşi voce prima sa arie a victoriei din acest sezon.


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Sportul - Astra 0-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare