luni, 28 februarie 2011

Moni şi Iri Columbeanu s-au călcat pe picioare la grădiniţa fetei - FOTO

Posted on 22:57 by Cioara Andrei

"Graba strică treaba!" Este valabil şi pentru Monica Columbeanu, care a crezut că îi va da o lecţie soţului ei, Irinel Columbeanu, atunci când a cerut ca Irina, fetiţa lor în vârsă de patru anişori, să-i fie încredinţată până la finalizarea divorţului.

Ieri, instanţa de la Judecătoria Buftea a stabilit că fetiţa să rămână în grija tatălui său până se încheie procesul. Avocaţii Monicăi Columbeanu au la dispoziţie cinci zile pentru a face recurs.

La ieşirea de la grădi, Irina a mai vrut să se joace la o căsuţă colorată


Vineri, la judecătorie, Irinel şi avocaţii săi au susţinut că fetiţa a fost traumatizată de experienţa din America, acolo unde a stat cu mama ei câteva luni anul trecut. Miliardarul a dus-o pe Irina chiar la un psiholog din cauza comportamentului ei, iar raportul specialistului a fost înaintat judecătorilor.

Soţii Columbeanu ies de la grădiniţă cu Irina


În ultimele trei zile, miliardarul de Izvorani a mers zilnic cu cadouri la apartamentul din Piaţa Victoriei, unde fiica lui locuieşte împreună cu mama şi bunica. La fel a făcut şi ieri, când s-a grăbit să se ducă la grădiniţă ca s-o ia pe Irina.

Moni îşi ia fetiţa în braţe şi pleacă spre maşină


Surpriză însă: acolo a dat nas în nas cu Moni, venită şi ea val-vârtej. Stânjeniţi de situaţia jenantă în care se află, cei doi abia dacă şi-au aruncat o privire, dar s-au abţinut şi nu şi-au aruncat vorbe grele, pentru a nu-şi supăra fetiţa.

Irina şi mama ei pleacă spre casă în maşina lui Moni


Au ieşit toţi trei, cu fetiţa de mână, pe poarta grădiniţei, dar apoi Moni a fost fermă: Irina merge cu mine! Resemnat, Irinel s-a urcat în maşină şi a ajuns jumătate de oră mai târziu la apartamentul din Victoriei, cu câteva jucării pentru fetiţă.

Apoi, înainte să afle că instanţa a hotărât ca Irina să-i fie încredinţată, Columbeanu şi-a permis câteva ore de relaxare: s-a tuns la un salon de fiţe de pe Calea Victoriei, unde a plătit 60 de lei, după care s-a dus să-şi facă manichiura şi pedichiura.

Miliardarul a avut o după-amiază fericită, căci instanţa i-a dat un verdict favorabil, iar în jurul orel 15.30, Iri s-a dus să sărbătorească vestea împreună cu tatăl lui, la restaurantul Mărul de Aur.

Irinel s-a «dichisit»

Tuns şi cu manichiura şi pedichiura făcute ca la carte! Irinel Columbeanu s-a relaxat ieri, înainte de aflarea "verdictului" instanţei, la un salon din zona Piaţa Victoriei.

Irinel a venit să-i aducă fetei o jucărie şi un puzzle


Fotoreporterii Click! l-au surprins, zâmbitor, şi la câteva zeci de minute după ce Judecătoria Buftea a anunţat că Irina i-a fost încredinţată lui până la finalizarea divorţului. Iri luase masa la un restaurant de fiţe.

Miliardarul a intrat la un salon de înfrumuseţare

După aflarea veştii bune de la instanţă, Iri a luat masa la un restaurant cu tatăl lui


sursa: Click

Response to "Moni şi Iri Columbeanu s-au călcat pe picioare la grădiniţa fetei - FOTO"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare