luni, 28 februarie 2011

Sotul Oanei Frigescu a spus ca inca o iubeste pe aceasta

Posted on 23:01 by Cioara Andrei

Îmbrăcaţi "la patru ace", Oana Frigescu, ştirista de la Antena 1, şi omul de afaceri Andrei Badiu s-au prezentat, ieri, la Judecătoria Sectorului 1, unde a avut loc primul termen în procesul de divorţ. Galant, şoţul reclamat i-a adus vedetei tv un superb buchet de trandafiri şi un cadou pentru fetiţa lor.

Însoţit doar de un prieten, Andrei Badiu şi-a făcut apariţia la judecătorie în jurul orei 8.30. După ce a analizat lista de şedinţe, tânărul om de afaceri a aşteptat cu sufletul la gură să vină şi mama fetiţei lui, Oana Frigescu.

Andrei i-a adus ieri şi un cadou pentru fetiţă

Vedeta Antenei 1 şi-a făcut apariţia însă puţin după ora prânzului. Încadrată de avocata ei, dar şi de părinţi şi frate, bruneta a evitat cât a putut contactul cu cel de care vrea să divorţeze, dar şi cu jurnaliştii.

Apărătoarea Oanei Frigescu a cerut instanţei ca procesul să se judece în şedinţă secretă, motivând că a fost dorinţa clientei ei, care este persoană publică, dar şi pentru că şefii ei i-au cerut în mod expres acest lucru.

S-a ţinut scai de Oana şi de avocată

Doleanţa ei a fost acceptată de instanţă, astfel că procesul a fost suspendat pentru o oră, până la finalizarea dosarelor aflate pe listă.

Andrei a profitat de scurta pauză şi i-a dat femeii pe care, spune el, încă o mai iubeşte, buchetul de flori, dar şi cadoul pentru micuţa lor, Maria, în vârstă de zece luni.

Oana s-a retras când soţul s-a apropiat

Ca să îi demonstreze că încă mai doreşte să fie soţia lui, omul de afaceri nu şi-a dat verigheta jos. El a încercat în zadar să-şi convingă soţia să renunţe la procesul de divorţ, sub privirile acide ale avocatei, dar şi ale familiei ei.

„I-am dus flori, pentru că încă o mai iubesc. Am avut un gol în stomac când am văzut-o azi, după atâta vreme, la judecătorie. Nu vreau să divorţez, îmi vreau doar familia înapoi", a declarat Badiu pentru Click! Procesul a durat maximum zece minute, iar instanţa a stabilit un nou termen, pentru că a fost ridicată o excepţie. Oana şi-a schimbat avocaţii, iar aceştia nu au fost foarte pregătiţi cu privire la caz.

Locuiesc la 300 m unul de celălalt


A plâns trei luni că nu a putut să-şi vadă fetiţa, însă habar nu avea că soţia lui s-a mutat cu copila la doar 300 de metri de locuinţa lui. Click! a aflat că Andrei Badiu stă într-un apartament de pe strada Bujorului, în timp ce Oana Frigescu locuieşte pe strada Trifeşti, în apropiere.

Oana şi Andrei au fost căsătoriţi un an şi şase luni şi au împreună o fetiţă, în vârstă de 10 luni. Acum trei luni, Oana a plecat de acasă, împreună cu fetiţa, acuzându-şi soţul că a molestat-o verbal şi fizic.

sursa: Click

Response to "Sotul Oanei Frigescu a spus ca inca o iubeste pe aceasta"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare