marți, 14 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Pandurii - Universitatea Craiova 3-1

Posted on 07:41 by Cioara Andrei





Comisiile Ligii au jucat alba-neagra cu derby-ul Olteniei. Meciul s-a disputat până la urmă, însă numai "pandurii" păreau că ştiu asta. În loc să încânte, aşa cum se aşteptau suporterii, Craiova n-a existat pe teren. Rezultatul? 3-1 şi nu 0-3, aşa cum sperau cei de la Ştiinţa.

Dornici cu fiecare ocazie pe care o au să mai ştirbească puţin din autoritatea Universităţii asupra fotbalului în Oltenia, gorjenii au început tare meciul, şi efectele s-au văzut pe tabelă mai repede decât ar fi sperat şi cel mai optimist suporter al gorjenilor. Ilie Iordache a sărit peste Dănănae în careu la o minge înaltă şi l-a găsit pe Orac singur în faţa lui Lung. Era abia minutul 1 şi Piţi era deja negru de supărare.

Penibila defensivă a Ştiinţei abia îşi începuse însă recitalul. Meciul s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru Piţurcă în minutul 24, când defensiva Craiovei, considerată cel mai sigur punct al echipei, s-a făcut din nou de râs. Fundaşii Ştiinţei au uitat de Pintilii, Lung a respins din nou nefericit în faţă şi Apostu a îndeplinit o simplă formalitate.

În disperare de cauză, Piţi a renunţat la orice precauţie şi l-a aruncat în luptă şi pe Dina. Degeaba însă. Acelaşi joc penibil al Ştiinţei, aceleaşi pase direct în adversar, aceeaşi lipsă totală de idei. Doar Piţurcă şi Prepeliţă au dat iluzia că pot schimba ceva în finalul reprizei.

Apostu, eroul "Pandurilor"
Apostu a "tăiat" însă repede orice urmă de pretenţie a Craiovei de a întoarce jocul, din nou cu largul concurs al jenantei apărări craiovene. Atacantul gorjenilor a reuşit "dubla" la opt minute după pauză, reluând nestingherit cu capul din careul mic.

Dorel, fluierat de fanii Craiovei

Unul dintre cei mai slabi oameni de aseară a fost Dorel Stoica. Copilul de suflet al lui Victor Piţurcă a fost de nerecunoscut, nereuşind niciun moment să limpezească jocul Craiovei. Mai mult, în minutul 65, când a fost schimbat cu Gargorov, fostul căpitan din Bănie a fost fluierat de fanii Ştiinţei.

Craiova a încheiat meciul în atac, iar eforturile sale au fost răsplătite abia în minutul 88, când Gargorov a redus din diferenţă. Chiar şi aşa, Piţi trăieşte una din cele mai mari umilinţe ale sale şi se gândeşte cu groază că vineri în Bănie vine Rapidul.

Piţi, nervos pe Piţi

Victor Piţurcă a fost extrem de iritat la meciul de aseară. La nici un minut de la startul jocului, când Pandurii a deschis scorul, Piţurcă era deja un car de nervi, iar golul doi l-a scos pur şi simplu din minţi. Acesta şi-a certat apărarea pentru uşurinţa cu care a luat goluri, dar şi propriul fiu. "Vino să ajuţi defensiva! Retrage-te cu omul tău! Vino mai repede", a urlat Piţurcă la Alex, tehnicianul reproşându-i şi faptul că nu protejează suficient mingea.


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Pandurii - Universitatea Craiova 3-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare