duminică, 12 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Real Madrid - Osasuna 1-0

Posted on 08:47 by Cioara Andrei




Jose Mourinho este neînvins în campionat pe propriul teren din februarie 2002, de pe vremea în care antrena FC Porto. Portughezul debutează azi pe "Santiago Bernabeu" şi are de gând să-şi prelungească recordul de 136 de meciuri fără înfrângere acasă. Real Madrid joacă cu Osasuna în etapa a doua din Primera Division.

"Osasuna este o echipă arţăgoasă, destul de greu de învins, dar sunt convins că seria mea de meciuri fără înfrângere nu va fi întreruptă de această partidă. Desigur, dacă în minutul 80 scorul arată 0-0, îmi voi risca recordul şi le voi cere băieţilor să atace cu toate forţele", a spus Mourinho ieri. Totul a început pe 23 februarie 2002, când FC Porto, cu Mourinho pe bancă, pierdea acasă cu Beira Mar. De atunci, tehnicianul nu a mai cunoscut înfrângerea în faţa propriilor suporteri. Mai mult, în sezonul 2003-2004, Porto a câştigat toate cele 17 partide jucate pe propriul teren. A urmat perioada de la Chelsea, unde a căpătat porecla "The Special One": în trei sezoane, zero eşecuri pe "Stamford Bridge"! Povestea s-a repetat la Inter şi toată suflarea "galactică" speră că Mourinho va continua seria şi la Real Madrid

.
CR7, recuperat miraculos!

Accidentat acum două săptămâni în meciul din prima etapă cu Mallorca, Cristiano Ronaldo a anunţat că va lipsi de pe teren cel puţin o lună. Spre bucuria lui Mourinho şi a suporterilor madrileni, jucătorul portughez s-a recuperat miraculos şi a fost anunţat chiar titular de antrenor ieri. O altă veste bună pentru Mourinho a venit din partea lui Pepe, care s-a refăcut şi el după accidentarea suferită în vară şi va fi titular mâine.¢ 7 meciuri a rezistat Inter cu Mourinho pe bancă fără să primească gol acasă (sezonul trecut, de pe 24 ianuarie până pe 16 aprilie).


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Real Madrid - Osasuna 1-0"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare