sâmbătă, 11 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Sportul - Brăneşti 2-2

Posted on 22:48 by Cioara Andrei



Viorel Moldovan a debutat astăzi cu un egal în Regie, cu Victoria Brăneşti, o echipă care a încasat două goluri, dar apoi putea chiar învinge. Încă supărată că în etapa anterioară a fost la numai un minut de a-i şifona debutul lui Piţurcă la Craiova, trupa din Regie a intrat pe teren decisă să se impună net în confruntarea cu Victoria Brăneşti. "Gaşca nebună" începea de data aceasta fără profesorul Tibor Selymeş, plecat de curând să-i pregătească pe cei de la Astra, locul său fiind ocupat de Viorel Moldovan, cândva, prin '94, adversar al lui Ilie Stan. Partida se anunţa inedită şi prin faptul că se întâlneau una dintre veteranele fotbalului românesc, Sportul Studenţesc, şi Victoria Brăneşti, formaţie cu record naţional ca localitatea cu cel mai redus număr de locuitori din Liga I.
Ambele în postura de nou promovate.
Studenţii au început în trombă. Instalată prompt în terenul oaspeţilor, formaţia lui Moldovan a lovit fulgerător în cea de-a 40-a secundă a meciului. Maxim a pasat impecabil, iar Tibi Bălan a scos maximul din centrarea de pe stânga, cu un şut în colţul scurt. Nouă minute mai târziu, acelaşi Tibi Bălan a semănat încă o dată panică în careul celor de la Brăneşti. Iacob i-a aplicat un procedeu de luptă atacantului şi...penalty indubitabil, transformat de Varga cu precizie. Arbitrul şi-a intrat şi el în rol. La un atac poziţional, la circa 25 de metri de poarta gazdelor, Olariu este agăţat de Pătraşcu, iar centralul Avram dictează 11 metri pentru oaspeţi.
A transformat acelaşi Olariu. Inventivitatea în joc a studenţilor a scăzut însă repede, mult timp înainte de pauză, iar oaspeţii, resuscitaţi de golul marcat, începeau să pună probleme apărării Sportului.
Debutul actului secund i-a găsit în ofensivă tot pe cei de la Victoria Brăneşti, care au încercat, mult mai calculaţi, să pună presiune pe gazde. Mijlocul studenţilor nu mai lega însă compartimentele, iar ocaziile apăreau doar prin reuşitele personale ale lui Varga, Bălan sau Curelea. Finalul i-a găsit pe cei de la Brăneşti năpustiţi peste careul gazdelor.

Centralul Avram a acordat o lovitură indirectă la obstrucţia lui Ciupe. Execută de la 20 de metri Popa, mingea este deviată de zid şi...un nesperat 2-2!
Deşi a punctat la impresia artistică, Sportul s-a văzut nevoită să accepte o remiză care nu se prefigura deloc după începutul exploziv de partidă.


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Sportul - Brăneşti 2-2"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare