miercuri, 8 septembrie 2010

SUPER FOTO Aşa arată stadionul de 32 de milioane € de la Cluj: "Walter vrea să-l inaugureze cu Inter"

Posted on 09:32 by Cioara Andrei





Primii fotbalişti ai "şepcilor roşii" care au călcat pe noua arenă din Cluj au fost impresionaţi de transformarea stadionului ce va fi inaugurat în vara anului viitor. Alex Păcurar chiar şi-a amintit de vremurile când se echipa într-un vestiar plin de lilieci!

Doi dintre jucătorii lui "U" au fost ieri în "inspecţie" la stadionul pe care formaţia clujeană va evolua din sezonul viitor. Păcurar şi Matache se pot lăuda că sunt primii fotbalişti care au intrat pe noua arenă, pe care primarul Sorin Apostu şi preşedintele CJ, Alin Tişe, se străduiesc s-o termine în august sau septembrie 2011 pentru a opri exilul lui "U" la Alba. "Incredibil cât de schimbat e! Ultima dată am fost aici cu Ceahlăul. Arăta rău de tot stadionul", şi-a amintit Matache, în timp ce Păcurar culegea informaţii despre stadiul lucrărilor de la un inginer.

"Era plin de lilieci. Parcă eram la Valencia!"

Tribunele sunt bine conturate, iar peluza dinspre Someş e aproape gata. În drum spre acel sector, Păcurar îşi aminteşte în ce stare ajunsese vechiul stadion. "Era o perioadă în care împărţeam vestiarul cu nişte lilieci! Eram un fel de Valencia", se amuză Alex Păcurar, care se vede jucând cu forţele Europei pe noul stadion. "Eu zic să nu forţăm lucrurile. În câţiva ani însă e posibil ca «U» să joace în cupele europene pe acest stadion. Mi-ar plăcea să joc cu Barcelona sau poate să întâlnesc din nou Manchester. Să vină şi ei la mine acasă, pentru că eu am fost cu Dinamo pe «Old Trafford»", e visul lui Păcurar, împărtăşit şi de Matache. Portarul lui "U" e însă şi mai optimist: "Cu Păcurar şi Piţ suntem mai puternici. Ar fi ceva de vis să prindem cupele europene chiar de anul viitor. Sunt fan Barcelona şi mi-ar plăcea s-o întâlnim. Sper să ţinem şi noi pasul cu stadionul", a spus Matache.

Inaugurarea perfectă: "Un meci cu Inter"

Planurile lui Florian Walter de a organiza un meci de deschidere a noii arene cu Inter sau Lyon i-au surprins pe jucători. "Ar fi incredibil, iar fanii ar merita aşa un meci. Am văzut stadioane din Anglia, Portugalia şi Belgia şi cred că acest stadion va arăta ca acelea. Va fi cu siguranţă cel mai frumos din România", crede Matache, completat de Păcurar: "Nu ştiam că se doreşte o inaugurare cu Inter. Ar fi ceva deosebit pentru fani. Faptul că se construieşte un stadion nou arată că proiectul de aici e foarte serios şi a contat şi acest lucru în venirea multor fotbalişti la Cluj", este de părere noul decar al lui "U".


sursa: ProSport

Response to "SUPER FOTO Aşa arată stadionul de 32 de milioane € de la Cluj: "Walter vrea să-l inaugureze cu Inter""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare