joi, 27 ianuarie 2011

Ele sunt vedetele care si-au marit buzele

Posted on 21:43 by Cioara Andrei

Se poartă extremul. Sunt apreciate rotunjimile exagerate. Funduri bombate, sâni imenşi, gene aberant de lungi şi buze voluptoase. Pentru a obţine aceste calităţi fizice, doamnele şi domnişoarele ce nu au fost înzestrate cu ele de natură apelează la chirurgia estetică. Când vine vorba despre buze, cele mai folosite tratamente sunt injectarea cu botox sau acid hialuronic, deoarece nu sunt foarte invazive. Din păcate, acestea nu au efecte permanente, ci trebuie repetate periodice. Sunt cazuri când buzele mai cărnoase le fac pe posesoarele lor mai frumoase, dar uneori, vedetele exagerează şi arată ca nişte domnişoare bosumflate.

sursa: Libertatea

1. Bianca Drăguşanu

Fosta "Blondă a lui Bote" e înaltă şi frumoasă, dar pentru a fi cât mai aproape de perfecţiune, vedeta a apelat la câteva trucuri. Printre acestea, se regăseşte injectarea buzelor cu botox. Potrivit spuselor sale, vedeta apelează deseori la acest tratament.

Bianca Dragusanu, botox

Elena Basescu Sanziana Buruiana

2. Elena Băsescu

Fiica cea mică a preşedintelui a avut parte de câteva rezultate dezastroase în urma injectării buzelor cu botox.

3. Sânziana Buruiană

Sânziana este o adeptă a tratamentelor de mărire a buzelor. Vedeta merge des la salon pentru a-şi face injecţii cu botox sau cu acid hialuronic.

4. Anda Adam

Şi solista Anda Adam a apelat la tratamentele cosmetice pentru a avea buze mai senzuale, iar rezultatul a fost unul frumos. Cântăreaţa nu a exagerat cu injecţiile cu botox sau cu acid hialuronic, astfel încât buzele ei nu au fost vreodată exagerat de mari.

4. Nicoleta Luciu

Vedeta arată apetisant, având sânii imenşi în mod natural. Dar pentru că nu a fost de ajuns, Nicoleta a vrut să aibă şi buze mai voluptoase şi a apelat la tratamentul cu acid hialuronic.

6. Gina Pistol

Vedeta a făcut mai multe tratamente pentru a-şi mări buzele, dar recent, Pistol a declarat că s-a săturat de ele şi vrea să revină la un look natural.

Response to "Ele sunt vedetele care si-au marit buzele"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare