marți, 25 ianuarie 2011

Se vehiculează şi numele Ramonei Bădescu ca posibila prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" de la Antena 1

Posted on 23:45 by Cioara Andrei

E greu de înlocuit Mihaela Rădulescu, la cârma emisiunii „Duminica în familie", ce va fi scoasă de la naftalină, de Antena 1, după o pauză de mai bine de doi ani. Anca Ţurcaşiu (40 de ani) a filmat deja o ediţie pilot, însă nu e singura vedetă propusă pentru probe. Se vehiculează şi numele Ramonei Bădescu (42 de ani).

Ramona Bădescu sau Anca Ţurcaşiu va prelua ştafeta de la Mihaela Rădulescu, în noul sezon al emisiunii „Duminica în familie", la Antena 1.

În timp ce Anca Ţurcaşiu a filmat deja, săptămâna trecută, o ediţie pilot, producătorii emisiunii de la Antena 1 şi-ar dori-o, în probe, şi pe Ramona, frumoasa olteancă stabilită de mai bine de 20 ani, în Italia.

Click! a dezvăluit, zilele trecute, din dedesubturile pregătirilor, dar Anca nu a avut o reacţie pozitivă la apariţia articolului: „Nu trebuia să daţi că sunt în probe, mi-aţi făcut mult rău", ni s-a plâns ea, recunoscând totuşi că a fost la filmări.

Rău? Ce rău îi poţi face unei vedete care are şanse să prezinte acest proiect tv ce datează din 1998, serios şi iubit de telespectatori? Iată însă că avea toate motivele să nu-i convină, deoarece ştia că, pe acest post, mai este dorită şi o altă vedetă de calibru, Ramona Bădescu.

Cu o bogată experienţă în televiziune, mai ales la posturile italiene, Ramona poate fi pentru Anca un real contracandidat. Contactată de reporterii Click!, Ramona nu a negat că a fost ofertată de reprezentaţii postului Antena 1: „Din primăvară, voi juca într-un film, în Italia, aşa că nu ştiu cât timp voi avea să revin în România, în fiecare săptămână".


sursa: Click

Response to "Se vehiculează şi numele Ramonei Bădescu ca posibila prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" de la Antena 1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare