miercuri, 26 ianuarie 2011

Daniela Crudu se pare ca s-a cuplat cu fotbalistul Dacian Varga de la Sportul

Posted on 00:27 by Cioara Andrei

Mijlocaşul Sportului Studenţesc, Dacian Varga (26 de ani), a avut parte, se pare, de o ultimă noapte 'fierbinte', inainte de plecarea in Spania, pentru al doilea cantonament al iernii. In noaptea de luni spre marţi, fotbalistul s-ar fi întâlnit, conform unor surse, cu Daniela Crudu (20 de ani), cu care a petrecut într-o cafenea din Bucureşti.

Dacian Varga şi Daniela Crudu şi-au făcut apariţia, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1.30, într-o cafenea din Dorobanţi.

“Au venit împreună. Mai mult ca sigur, el a aşteptat-o să termine emisiunea, pentru că Daniela Crudu a debutat ca asistentă la o emisiune de noapte. În cafenea au stat aproape trei ore, însoţiţi de un grup de prieteni, timp în care s-au sorbit din priviri. Cei doi au plecat împreună”, ne-a povestit un angajat al localului.

Ieri dimineaţă, a plecat spre Spania

Varga a decolat, ieri, spre Spania, unde va efectua, cu Sportul, al doilea cantonament al iernii. Presupusa întâlnire dintre el şi Daniela a avut loc la mai puţin de două săptămâni de la scandalul dintre vedeta TV şi Leo de la Strehaia. Acesta a acuzat- o că i-a cerut bani pentru a întreţine relaţii sexuale cu el.


sursa: Libertatea

Response to "Daniela Crudu se pare ca s-a cuplat cu fotbalistul Dacian Varga de la Sportul"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare