miercuri, 26 ianuarie 2011

Justin Bieber apare in pielea goala intr-o poza ce circula pe net ! (poza e un trucaj)

Posted on 00:51 by Cioara Andrei

In momentul de fata, tanarul cantaret Justin Bieber, in varsta de 16 ani, este cel mai in voga artist din Statele Unite. Hanna Montana sau Lady Gaga nu au putut sa tina pasul cu Justin care a innebunit o generatie intreaga de adolescente care l-ar urma si pana la capatul lumii daca acesta le-ar cere intr-un concert s-o faca.

Ca orice artist care a cunoscut faima pe plan international, Justin a primit pe langa laude si critici care de cele mai multe ori nu se opresc numai la cuvinte.

Astfel, cei care au vrut sa-l puna intr-o lumina jenanta au trucat o poza cu acesta in care il prezinta complet dezbracat. Chiar daca acest scenariu pare a fi cel mai plauzibil, nu este exclus ca fotografia cu pricina sa fie realizata de una dintre fanele lui Justin care si-ar dori ceva mai mult decat un autograf de la acesta.

Din motive lesne de inteles, nu putem introduce fotografia in cadrul articolului, insa, pentru cei (sau mai degraba cele) care doresc sa-l vada pe Justin Bieber aratandu-si "instrumentul" din dotare, puteti da click aici!


sursa: Showbiz.ro

Response to "Justin Bieber apare in pielea goala intr-o poza ce circula pe net ! (poza e un trucaj)"

.
Anonim Says....

frumoasul asta sa se dezbrace cand o are pe selena gagika lui:X:X:X:Xadk eu:P

.
Anonim Says....

ok justinarata bine dar e slab dar eu nu cred ca e asade slab orcum eu in iubesc si vreau sa fiu cu el

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare