joi, 24 februarie 2011

Adelina Pestriţu a fost la biserica sa se roage de unde a iesit in lacrimi

Posted on 13:09 by Cioara Andrei

Copleşită de problemele din viaţa sentimentală, Adelina a fost marţi la biserică, pentru a se reculege.

Vedeta a cumpărat lumânări şi s-a rugat la icoane mai bine de un sfert de oră, dar a ieşit plângând, cu sufletul răvăşit.

Una caldă, una rece pentru Adelina Pestriţu. Vedeta are o perioadă roz pe plan profesional, iar contractele curg râuri-râuri, însă ghinioanele în viaţa personală se ţin lanţ.

Adelina îşi şterge lacrimile cu un şerveţel


În mai puţin de un an, bruneta a bifat un divorţ furtunos, o împăcare neaşteptată tot cu Liviu Vârciu, o despărţire şi încă două relaţii eşuate. Despărţirea de George Ţiganu, ultimul ei iubit, s-a produs în urmă cu zece zile şi i-a lăsat un gust amar.

În urma unei certe aprinse, vedeta l-a dat afară din casă, sătulă de scenele lui de gelozie şi furioasă că-l bănuia de infidelitate. Toate aceste neîmpliniri pe plan sentimental i-au trezit semne de întrebare Adelinei, iar marţi după-amiază vedeta a făcut o oprire la o biserică din centrul Capitalei.

Vedeta pare foarte afectată de ceea ce i se întâmplă


Îmbrăcată modest, pentru a nu atrage atenţia, vedeta a cumpărat câteva lumânări şi s-a rugat la icoane timp de 15 minute. Credincioasă din fire, vizita în „Casa Domnului" a mai liniştit-o pe Adelina, însă când a ieşit nu s-a mai putut abţine şi, de tristeţe, a vărsat câteva lacrimi.

Adelina a scos şerveţelul, şi-a şters lacrimile şi nasul şi, mult mai împăcată sufleteşte, şi-a continuat drumurile prin Capitală. Vedeta a fost surprinsă să afle că avem poze cu ea plângând: „Eu sunt o persoană credincioasă şi merg des la biserică. M-am rugat pentru sănătatea mea şi a familiei mele, restul prefer să ţin pentru mine, nu-mi place să fac paradă cu lucrurile acestea", ne-a spus Adelina.

S-au despărţit după 4 luni!

Adelina l-a cunoscut pe afaceristul George Ţiganu în octombrie, la scurt timp după ce s-a despărţit, pentru a doua oară, de Liviu Vârciu. Cei doi nu au lăsat nici o clipă să se înţeleagă faptul că ar avea certuri sau divergenţe, iar Adelina i-a dat papucii brusc, în urmă cu zece zile.

Scenele de gelozie şi bănuielile că este înşelată au determinat-o pe Adelina să pună punct acestei relaţii.

În toamnă s-a rugat ca să se împace cu Liviu!


Adelina a fost surprinsă de paparazzi şi în luna septembrie la biserică, cu doar câteva zile înainte de marea împăcare cu Liviu Vârciu.

Atunci, vedeta nu numai că s-a rugat şi a aprins lumânări, dar a şi scris câteva acatiste. Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile, de a relua povestea amoroasă cu Liviu, însă lucrurile nu au decurs conform planului. Împăcarea lor a durat aproximativ zece zile, după care cei doi foşti soţi şi-au spus din nou „adio".


sursa: Click

Response to "Adelina Pestriţu a fost la biserica sa se roage de unde a iesit in lacrimi"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare