joi, 24 februarie 2011

Monica Columbeanu a fost felicitată pe Facebook pentru divorţul fata de Irinel

Posted on 13:11 by Cioara Andrei

Vestea divorţului dintre Monica şi Irinel Columbeanu stă pe prima pagină a tabloidelor încă de ieri.

Astăzi, cei de la STL au observat un detaliu ciudat în legătură cu felul în care este privit divorţul dintre cei doi de apropiaţii Monicăi.

Se pare că majoritatea aprobă faptul că ea a decis să bage divorţ. Drept dovadă, iată câteva mesaje de pe pagina personală de Facebook a Monicăi, în care este felicitată pentru alegerea ei:

"Te felicit Monica pt decizia luată ştiu că este greu dar eşti tânără şi vei trece uşor peste toate îţi doresc multă bafta"

"Te felicit pentru hotarirea pe care ai luat-oa€¦Nu îţi va fi uşor, dar sper să ai puterea să treci peste toate greutăţile vieţii şi să-ţi regăseşti iubirea şi fericirea lîngă cineva care te merită ! O ai alături pe Irina şi sînt convinsă că vei reuşi să fi o mamă şi o prietenă de suflet pentru ea ! Multă baftă şi în carieră ta ! Trecutu-i trecut, viitorul e în faţă ta şi va depinde doar de ţine cît de strălucit va fi ! Pupici!"


"Nu cred că felicitările v-ar ajută cu ceva,dar un singur sfat doresc să va dau: aveţi grijă de îngeraşul care veghează deasupra d-voastră şi nu îl mâniaţi!!! Răbdare,înţelegere şi cumpătare pe noul drum"


sursa: Click

Response to "Monica Columbeanu a fost felicitată pe Facebook pentru divorţul fata de Irinel"

.
Anonim Says....

Nu te lasa bleago, daca eram in locul tau sa stii ca nu reusea nici dracu sa-mi ia mie copilul, ai fost moale de tot. Mosul ala o sa moara nu mai ajunje el sa vada fata maritata, tine-te tare,eu m-as duce la Izvorani sa fiu in locul tau.SUCCES. copilul trebuie sa stea langa mama.

.
Anonim Says....

sunt o invatatoare din jud botosani ,imi place de tine monica si ma bucur enorm pentru ca pana la divort ai castigat fetita DOAMNE AJUTA PE MAI DEPARTE!

.
Anonim Says....

cine posteaza pro Monica?femei frustrate, cu fundul gol, si cu mari pretentii ca Moni

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare