joi, 3 februarie 2011

Cristi Tanase zis Dodel umbla cu doua bombe sexy

Posted on 00:17 by Cioara Andrei

Belea mare pe capul căpitanului Stelei, Cristi Tănase. Nu fractura de la mână îi dă bătăi de cap fotbalistului de 24 de ani, ci femeile din viaţa sa. Cele două bombe-sexy, mai exact Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie, rivale pentru inima jucătorului piteştean.

Trei săptămâni va sta pe bară căpitanul Stelei, după ce şi-a fracturat braţul în amicalul cu Şeriff Tiraspol. Dar, slavă Domnului, are cine să-l îngrijească la revenirea din stagiul de pregătire din Antalya, căci Tănase face furori în continuare în rândul domnişoarelor din Capitală.

Şi se pare că lasă o amprentă puternică asupra celor cu care a fost combinat, din moment ce "fostele" nu renunţă cu una, cu două la el.

Aşa se face că în prezent "Dodel" este mai "curtat" decât brazilianul Junior Moraes, însă nu pentru un transfer, ci pentru o relaţie. De prietenie, dacă e să ne luăm după ceea ce susţin Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Amoroasă, potrivit apropiaţilor fotbalistului din Ghencea. Concret, Tănase nu le zice "pas" fetelor, care se "luptă" pentru statutul de "amică" a căpitanului Stelei. "Nu m-am certat cu Cristi, pur şi simplu n-am mai vorbit o zi, când era în primul cantonament, şi am avut senzaţia că lucrurile s-au răcit între noi. Dincolo de asta, suntem foarte buni prieteni, ţinem legătura, vorbim la telefon şi pe messenger", a povestit Diana Gureşoaie, poreclită "Strâmba".

Nici Iulia Tăbăcaru, cea care a avut o relaţie de aproape doi ani cu Dodel, nu e gata să renunţe la prietenia cu internaţionalul român. Deşi au stat despărţiţi câteva luni, Iulia şi Cristi s-au afişat din nou împreună şi s-au şi sărutat, tot amical, dacă ar fi să-i dăm crezare domnişoarei Tăbăcaru.

Cert este că Tănase le "driblează" pe fete mai ceva decât o face pe teren cu fundaşii adverşi, iar ele, deşi ştiu fiecare de rolul celeilalte în viaţa piteşteanului, par să nu fie deloc deranjate de situaţie. Deh, nu e la îndemnâna oricui să se laude că este "amica" oficială a căpitanului Stelei.

Nu o dată s-a întâmplat ca atât Iulia, cât şi Diana să fie prezente la acelaşi eveniment monden, iar lumea şi-a îndreptat imediat atenţia asupra lor.

"Acum încerc pe cât posibil să evit să particip la prezentările la care este Iulia. Nu am nimic cu ea şi nici nu sunt complexată de nimic, aşa cum a spus, însă nu vreau să ne întâlnim. Oraşul acesta este destul de mare pentru amândouă", a spus, râzând, Diana.

Iulia, preferata maneliştilor

"Bomba sexy" (23 de ani), acum siliconată, are mare trecere la interpreţii de manele, Sorinel Puştiu şi Adi Minune, fiind doi dintre "fanii" apetisantei brunete.

"Iulia e bună de tot", recunoştea Adi Minune cu ceva timp în urmă şi mărturisea că i-ar cumpăra o maşină fetei care tocmai îşi luase permisul de conducere. Relaţia lui Dodel cu Iulia Tăbăcaru a stârnit furtună în familia fotbalistului. Mama şi fratele lui au declarat anul trecut că o suspectează pe Iulia că îi face vrăji fotbalistului.

Diana, poreclită «strâmba»

Diana Gureşoaie (20 de ani), poreclită "strâmba" a avut parte numai de iubiţi sportivi. Cea mai cunoscută relaţie a ei este cea cu fostul dinamovist Adrian Ropotan. Un an şi jumătate s-au iubit, dar s-au despărţit pentru că distanţa - el la Moscova, ea la Bucureşti - i-a îndepărtat.

Acum, Diana este decisă să lase în urmă capitala României şi să plece în Marea Britanie. "Londra este oraşul meu preferat. Din octombrie sper să mă mut acolo, cel puţin pentru o perioadă. Vreau să studiez la Londra", a mărturisit domnişoara Gureşoaie, despre care s-a spus că a avut un iubit în Anglia.


sursa: Click

Response to "Cristi Tanase zis Dodel umbla cu doua bombe sexy"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare