miercuri, 2 februarie 2011

Dani Otil pofteste la sanii noii asistente de la matinalul OTV

Posted on 11:11 by Cioara Andrei

Claudiu de la OTV e foc şi pară pe producătorii matinalului de la Antena 1, care au vrut să-i sufle asistenta. Înaltă, bru­netă şi siliconată, Flori ar fi înlocuit-o cu succes pe Daniela Crudu, însă a refuzat oferta pe loc.

„Matinalii" de la OTV au tras cartea câştigătoare când au ales-o pe Florentina Preda (21 de ani), să le fie asistentă. Bruneta care s-a lansat în show-biz toamna trecută, printr-un pictorial nud, a făcut o figură frumoasă şi a captat şi atenţia concurenţei.

Astfel, Flori a fost contactată de producătorii emisiunii „Neatza" (Antena 1) pentru a participa la preselecţia pentru înlocuirea Danielei Crudu: „Suntem bucuroşi că prezentatorii altor emisiuni se uită la noi şi că le place ceea ce văd. Totuşi, ce e al nostru, rămâne al nostru. Flori a ignorat invitaţia de a participa la preselecţia de la Antena 1. Oricum, avem cea mai bună asistentă, are şi ţâţe şi craci şi vorbele la ea", ne-a declarat Claudiu.

La rândul ei, Flori e încântată să lucreze alături de cei doi OTV-işti: „Dacă nu aş fi lucrat aici poate m-aş fi dus la casting, pentru că mi-am dorit să lucrez în televiziune. Cristina şi Claudiu sunt doi profesionişti care i-au devenit şi prieteni. În plus, am posibilitatea să fiu eu, să mă exprim, nu trebuie să joc vreun rol, să afişez o anumită mască", ne-a declarat Flori.

Claudiu şi-a găsit o nouă asistentă siliconată la OTV!

A debutat ca manechin la 14 ani

Florentina Preda şi-a început cariera de manechin în urmă cu şapte ani, ea având înălţimea de 1,80 metri. Simpatica brunetă a participat la multe prezentări de modă şi este şi imaginea unei firme de pantofi, în Cehia.

Nemulţumită de aspectul bustului său, Flori şi-a făcut operaţie de mărire a sânilor în urmă cu patru luni, după care a pozat goală.


sursa: Click

Response to "Dani Otil pofteste la sanii noii asistente de la matinalul OTV"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare