luni, 21 februarie 2011

Daniela Crudu s-a destrabalat din nou, acum in Bellagio

Posted on 22:59 by Cioara Andrei

Daniela Crudu este spaima cluburilor de fiţe! Asistenta lui Capatos îşi merită toţi banii cu care e închiriată la petreceri căci nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de distracţie şi lasă orice inhibiţie la o parte. De Valentine's Day, ea s-a pus pe testat masculi, fiind în căutarea unui soţ, fie şi pentru o noapte.

Vineri seară, în club Bellagio, Bianca i-a căutat Danielei un pretendent. După ce le-au verificat la sânge băieţilor cardurile şi i-au pus să facă flotări la greu, Daniela şi-a ales un soţ cu contul gras, cu care s-a măritat doar pentru câteva minute însă.

Nu a durat mult şi bruneta s-a suit cu un alt bărbat sus pe bar, unde a început să-i toarne într-o veselie tequila pe gât. N-a prea avut ţintă, pentru că băutura a ajuns şi pe corp.

După ce a coborât, bruneta a dat şi ea câteva shot-uri peste cap. S-a urcat apoi pe scenă cu o mitralieră cu aburi în mână şi a început să-i împuşte pe bărbaţi.

Apoi cele două asistente au fost vedetele unei prezentări de modă special concepută pentru îndrăgostiţi, purtând aripioare de Cupidon pe spate.


sursa: Click

Response to "Daniela Crudu s-a destrabalat din nou, acum in Bellagio"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare