joi, 3 februarie 2011

Fata lui Ogica s-a combinat cu fotbalistul Ropotan

Posted on 00:25 by Cioara Andrei

Fostul dinamovist Adrian Ropotan nu-şi dezminte renumele de Don Juan. După o relaţie de doi ani cu Diana Gureşoaie, el face acum marcaj strâns la Raluca, fata lui Stelian Ogică, pe care a combinat-o în timpul vacanţei.

Adrian Ropotan este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai discreţi fotbalişti când vine vorba de viaţa lui personală. Deşi are o listă lungă de cuceriri la activ, despre fostul "câine" se ştie doar că a avut o relaţie de aproximativ doi ani cu Diana Gureşoaie, cea care a trecut de curând şi prin patul lui Cristi Tănase, o altă relaţie de un an şi jumătate cu Gabriela Pavel, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, şi o aventură cu pilotul Andreea Necula.

Cât a stat în vacanţă în România, mijlocaşul lui Dinamo Moscova a colindat cluburile de fiţe cu prietenii săi de nebunii, Dacian Varga şi Gabi Bădălău, şi a reuşit performanţa să o combine pe nimeni alta decât fata lui Stelian Ogică, Raluca.

Cei doi amorezi, Raluca si Ropotan, au fost zăriţi recent luând masa într-un restaurant din centrul Capitalei, unde s-au desfătat cu specialităţi ungureşti, a dezvăluit site-ul romaniapress.ro.

Adrian Ropotan nu e primul fotbalist din viaţa Ralucăi. Frumoasa asistentă de la emisiunea "Acces direct" a mai avut legături, dar de scurtă durată, cu Hristu Chiacu, dar şi cu nepotul lui Gică Popescu, Sebastian Mladen, care activează în prezent la juniorii lui AS Roma.


sursa: Click

Response to "Fata lui Ogica s-a combinat cu fotbalistul Ropotan"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare