marți, 8 februarie 2011

Marina Dina, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu sunt repetente la scoala de televiziune

Posted on 16:22 by Cioara Andrei

Marina Dina, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu s-au înscris la cursuri de televiziune, dar au „dezertat" după doar câteva seminare. De meserie asistente, Marina Dina şi Bianca Drăguşanu au fost eleve la Şcoala de Televiziune patronată de jurnalistul Vlad Ionescu.

Marina Dina a decis că a venit timpul să se instruiască în tainele televiziunii în momentul în care a ieşit de pe sticlă. Se întâmpla în luna mai a anului trecut, când a renunţat la postul de asistentă a emisiunii „Răi, da' buni".

După un început entuziast şi trei luni de învăţat despre imagine, montaj şi regie, Marina Dina a renunţat să mai meargă la cursuri, iar decizia a coincis cu momentul în care s-a reîntors în emisiunea prezentată de Mihai Morar, la postul Antena 2.

Pentru Bianca Drăguşanu entuziasmul a durat şi mai puţin: două săptămâni, deşi diploma de absolvire se acordă după nouă luni de studiu.

Ideea unei diplome în jurnalism i-a surâs şi Danielei Crudu. Noua asistentă de la "Un show păcătos" s-a înscris în vara lui 2009 la secţia de Jurnalism a Facultăţii Spiru Haret din Bucureşti. Mai târziu, tabloidele scriau că Daniela Crudu a „uitat" să mai dea pe la şcoală cu lunile.

Deşi a intrat în pielea unei asistente TV pentru o perioadă scurtă (când a fost asistentă în emisiunea „Răi, da' buni", în locul Marinei Dina), şi Adelina Pestriţu se numără printre cele care nu au terminat Şcoala de Televiziune.

Prima asistentă a lui Dan Capatos, Ramona Gabor (sora Monicăi Columbeanu), a frecventat cursurile de la Şcoala de Televiziune, pe care a şi reuşit să le termine, de altfel, fiind şi singura.


sursa: Click

Response to "Marina Dina, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu sunt repetente la scoala de televiziune"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare