luni, 7 februarie 2011

Monica Columbeanu este restantiera la master!

Posted on 11:31 by Cioara Andrei

Moni Columbeanu a cam lăsat şoaca deoparte odată cu mutarea în America.

Diva de la Izvorani este masterană în anul II la Comunicare şi Relaţii Publice şi a încheiat primul an cu brio.

În al doilea, însă, a păşit cu stângul. Soţia lui Columbeanu a ratat sesiunea de iarnă şi este restantă la mai multe materii, riscând chiar să piardă toate cele 30 de credite pentru examenele din această perioadă.

În semestrul al doilea, înainte de lucrarea de dizertaţie, Monica Columbeanu va mai avea trei examene, tot a câte 10 credite fiecare: „Gestionarea crizelor de imagine”, „Practica de specialitate” şi „Tehnici de redactare şi editare în relaţii publice”, relatează Naţional.

A venit în ţară numai pentru bani

Monica Columbeanu s-a mutat de mai bine de o jumătate de an în America, Ţara tuturor posibilităţilor, încercând să-şi clădească o carieră internaţională.

Soţia miliardarului Irinel Columbeanu a făcut, în acest timp, de câteva ori naveta Los Angeles-Bucureşti, onorând invitaţiile la prezentări de modă, în schimbul unui onorariu consistent.

A lipsit de la aniversarea Irinei, fiica sa

Monica nu a catadicsit să fie prezentă la aniversarea fetiţei sale, fiind probabil prinsă cu şcoala sau cu interviurile pentru job-uri.

Moni, ai tras chiulul de la ziua fiicei tale!

Micuţa Irina a fost serbată la o cafenea de lux de lângă Aeroportul Băneasa, iar la petrecere, pe lângă circa 15 copii însoţiţi de părinţi, au fost prezenţi şi bunicii săi, mama Monicăi şi tatăl lui Irinel.

Atmosfera a fost întreţinută de câţiva clovni şi două zâne, care au avut grijă ca prichindeii să nu se plictisească.


sursa: Click

Response to "Monica Columbeanu este restantiera la master!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare