marți, 22 februarie 2011

Omul de afaceri Dinu Patriciu va da în judecată firmele de telefonie mobilă care au facilitat ascultarea convorbirilor sale

Posted on 12:26 by Cioara Andrei

Omul de afaceri Dinu Patriciu vrea să dea în judecată firmele de telefonie mobilă pentru că au fost complicele SRI atunci când i-au fost ascultate convorbirile. După ce a câştigat procesul împotriva SRI, Dinu Patriciu acuză firmele de telefonie mobilă ca au participat la demers pe care instanţa l-a declarat ilegal. "Intenţionez să dau în judecată firmele de telefonie mobilă pentru că eu cred că fac un bine tuturor românilor.

Pe mine nu mă interesa să iau nişte bani ai contribuabilului, ci mă interesează ca acum să plătească complicii, iar banii vor fi folosiţi în scopuri caritabile. Fără complicitatea societăţilor de telecomunicaţii, aceste lucruri nu se pot întâmpla", a spus Dinu Patriciu, citat de Realitatea.net.
În urma procesului început în anul 2007 de către Dinu Patriciu împotriva SRI, instanţa a decis că omului de afaceri i-a fost încălcat dreptul la viaţa intimă şi va primi din partea statului daune morale de 50.000 de lei.


sursa: Libertatea

Response to "Omul de afaceri Dinu Patriciu va da în judecată firmele de telefonie mobilă care au facilitat ascultarea convorbirilor sale"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare