luni, 14 martie 2011

Monica Columbeanu a fost alungată cu pumnii de la vila din Izvorani

Posted on 23:37 by Cioara Andrei

O zi şi o noapte de coşmar pentru Monica Columbeanu. Tânăra a fost la vila de la Izvorani sâmbătă, pentru a o vedea pe micuţa Irina.

A întâmpinat însă rezistenţa angajaţilor lui Irinel, care nu au lăsat-o să intre în casă. Situaţia a degenerat când Monica a încercat să-şi ia maşina şi totul s-a terminat la Spitalul de Urgenţă.

layer_mediadirect">

„Leziunile Monicăi Columbeanu au fost făcute de muncitori, angajaţii lui Irinel Columbeanu la instigarea acestuia. Au bruscat-o.Au avut loc acte de violenţă, acte de violenţă verbală, fizică. Se va stabili totul în urma unei anchete. Are vânătăi şi escoriaţii în zona pieptului ţi a mâinilor. Clienta mea s-a dus să-şi vadă fata care este izolată în mod forţat", a declarat Ionuţ Dojan, avocatul fotomodelului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o zi de coşmar pentru clienta sa.

13.20- Monica este întâmpinată sâmbătă la prânz de un angajat care nu o lasă să intre în vila de la Izvorani

Totul a pornit de la dorinţa Monicăi de a o vedea pe Irinuca, de care nu mai ştia nimic de aproape trei săptămâni. Sâmbătă la prânz, însoţită de mama sa şi de o prietenă, Monica a mers la Izvorani.

„Irina absentează de peste o săptămână de la grădiniţă. Prin ordonanţa de la Judecătoria Buftea, Monicăi nu i s-a limitat în nici un fel întâlnirea cu fata, întrucât nu s-a stabilit un program de vizitare. Noi credem că fata absentează în mod voit de la cursurile grădiniţei, întrucât în următoarele 10 zile o să aibă loc o evaluare psihologică. Probabil se doreşte să stea sub influenţa tatălui pentru a determina un anumit rezultat al acestor anchete", a spus avocatul Dojan.

13.30- Un alt angajat de la Izvorani nu i-a permis să ia maşina

Odată ajunsă la Izvorani, Monica a fost întâmpinată cu ostilitate de angajaţii lui Iri. N-au lăsat-o să intre în casă şi, în momentul în care s-a urcat în Bentley-ul aflat în faţa garajului, tânăra susţine că au bruscat-o.

0.15- Deşi este însoţită de poliţişti, Monica nu este lăsată să intre în curtea vilei

Soţia omului de afaceri s-a dus direct la Poliţia Ciolpani, unde a depus o plângere pe numele lui Irinel Columbeanu, dar şi a angajaţilor care au agresat-o. Seara, Monica a încercat din nou să ajungă la Irinuca.

1.50- Monica ajunge la Institutul de Medicină Legală cu maşina Poliţiei

De această dată nu a mai fost lăsată să intre nici măcar în curte. A sunat la 112 şi a fost sfătuită să ceară ajutorul Poliţiei. Însoţită de patru maşini de Poliţie, ea s-a întors la poarta miliardarului, dar tot fără succes.

2.40- Soţia lui Irinel Columbeanu ajunge la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Drept urmare, a depus o nouă plângere la Poliţia Ciolpani, acuzându-l pe Irinel Columbeanu de abuz de încredere, iar pe angajaţii lui de tâlhărie. S-a prezentat la Institutul de Medicină Legală, de unde a scos un certificat medical, apoi s-a îndreptat în grabă la Spitalul Floreasca, unde medicii de gardă i-au pus diagnosticul: contuzii pe ambele antebraţe.

4.45- Monica îşi cumpără medicamentele recomandate de la o farmacie

Iri se ţine de miştouri

În timp ce Monica suferă de aproape trei săptămâni că nu-şi poate vedea fiica, Iri face, în direct la Realitatea TV, inventarul lucrurilor pe care fosta soţie le mai are la Izvorani. Mai mult, omul de afaceri a făcut plângere la Poliţie împotriva soţiei sale, acuzând-o de violare de domiciliu.

"Nu m-aş mira să se fi produs această automutilare, pentru a acuza nişte angajaţi care nu au nici o vină".

«Monica are vânătăi pe mâini!» Dr. Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt

„Doamna Columbeanu s-a prezentat la noi pentru un consult. Medicii au analizat situaţia şi au pus diagnosticul de contuzii antebraţ bilateral, cu echimoze multiple", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa. Contuziile sunt nişte vânătăi provocate de lovituri, fără ruperea pielii sau fracturarea oaselor.

sursa: Click


Response to "Monica Columbeanu a fost alungată cu pumnii de la vila din Izvorani"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare