luni, 14 martie 2011

Mărioara Zăvoranu mama Oanei a spus ca părinţii lui Pepe au încercat să o bată pe Oana

Posted on 23:34 by Cioara Andrei

Mama Oanei Zăvoranu, Mărioara, îi acuză pe părinţii lui Pepe că au încercat să o bată pe fiica ei.

"Într-o seară, părinţii ei (foto jos - n.r.) au aşteptat-o în faţa blocului şi au sărit pe ea, s-o bată. Nu ştiu de ce. Dacă nu era Pepe care să închidă uşile la maşină şi să plece, o băteau. Nu ştiu care a fost problema, însă ei nu au plăcut-o niciodată", a spus Mărioara Zăvoranu, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D

Mama Oanei spune că fiica ei suferă foarte mult, ca urmare a despărţirii de Pepe, însă a declarat că a fost foarte dezamăgită în momentul în care a a aflat că a apelat la serviciile unei vrăjitoare.

"Înţeleg că trece print-o perioadă dificilă, dar nu îşi va găsi liniştea la vrăjitoare. Acele femei nu vor decât bani. Nu cred că poate să îl aducă pe Pepe înapoi cu aceste practici. Astea sunt fantezii", a spus Mărioara.

Pe de altă parte, vrăjitoarea Vanesa, la serviciile căreia ar fi apelat Oana Zăvoranu, a declarat că vedeta a venit la ea pentru că a dorit un talisman care să o apere de blesteme.

"A venit la noi pentru că nu se simte bine, are o problemă de sănătate şi a dorit un talisman care să o apere de blesteme. Nu are nicio legătură cu mama ei sau cu Pepe", a spus vrăjitoarea Vanesa, la emisiunea "Drept la ţintă", de la Kanal D.


sursa: Click

Response to "Mărioara Zăvoranu mama Oanei a spus ca părinţii lui Pepe au încercat să o bată pe Oana"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare