marți, 8 martie 2011

Pepe a anuntat ca el si Oana Zavoranu divorteaza

Posted on 11:28 by Cioara Andrei

Dacă, la început, despărţirea lui Pepe de Oana Zăvoranu părea doar o glumă proastă, iată că gluma începe să se îngroaşe. Ieri, interpretul a rupt tăcerea şi a declarat în premieră, pentru Libertatea, că vrea divorţul.

  • Pepe şi Oana s-au căsătorit în 2006, iar relaţia lor a fost considerată una dintre cele mai stabile din showbizul autohton

“Gata, divorţăm. Dar, atenţie! Nu eu divorţez de Oana, ci noi doi divorţăm”, a recunoscut în premieră, ieri, Pepe, pentru Libertatea. Interpretul a părut extrem de hotărât să facă acest pas, însă nu a dorit să mai comenteze pe marginea subiectului. “Personal, nu ştiam de divorţ. Dacă el îşi doreşte asta, nu mă pun în calea fericirii lui, îi acord divorţul şi mâine. Am aşteptat să vorbească întâi el, este prima oară când eu fac o declaraţie pe acest subiect. Sunt tânără, frumoasă, celebră, bogată şi deşteaptă, nu ţin pe nimeni cu forţa lângă mine”, ne-a declarat, la rândul ei, Oana. Cântăreţul s-a mutat cu chirie Se pare că scandalul dintre cei doi a pornit de la gelozia artistului, căruia nu-i convenea că Oana era căutată la telefon de un prieten de-al său mai vechi. În urmă cu trei săptămâni, potrivit unui apropiat al cuplului, Pepe şi-a făcut bagajele şi s-a mutat cu chirie.


sursa: Libertatea

Response to "Pepe a anuntat ca el si Oana Zavoranu divorteaza"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare