vineri, 22 iulie 2011

Oana Zavoranu a fost la vrajitoare de ziua lui Pepe

Posted on 15:40 by Cioara Andrei

Oana Zăvoranu este disperată să-l readucă pe Pepe în braţele sale! După ce a declarat că fostul soţ este bărbatul pe care o să-l iubească toată viaţă, vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-o vizită-fulger, chiar în seara când acesta îşi serba ziua de naştere, la vrăjitoarea Vanessa.

Cu o zi înainte ca Pepe să împlinească 32 de ani, Oana Zăvoranu şi-a postat nişte filmuleţe pe contul de Facebook, în care dansa sexy în faţa oglinzii, gurile rele spunând că încearcă din răsputeri să-i atragă atenţia fostului ei soţ.

Miercuri, chiar de ziua lui, Oana i-a făcut un "cadou" lui Pepe, declarând în presă că este bărbatul pe care o să-l iubească întotdeauna.

Toate aceste gesturi, mai mult sau mai puţin disperate, nu au avut însă darul de a-i îmblânzi inima latin-lover-ului. Disperată, Oana a apelat din nou la ajutorul vrăjitoarelor şi a făcut o vizită-fulger, seara, când Pepe îşi serba ziua la piscină, la celebra Vanessa.

Pe la ora opt seara, Oana a ieşit val-vârtej din casă cărând o mătură cu ea şi s-a îndreptat spre Chitila, unde locuieşte vrăjitoarea Vanessa. Odată ajunsă la destinaţie, Oana a parcat maşina în curtea vrăjitoarei, care a ieşit repede în întâmpinarea clientei sale, purtând o rochie albă, asemenea magiei pe care o foloseşte.

Oana a intrat în casa acesteia unde a stat aproximativ o oră.

Vedeta a plecat apoi spre Bucureşti şi a făcut două opriri cel puţin ciudate: prima dată pe cheiul Dâmboviţei, în dreptul Tribunalului Bucureşti, unde a aruncat ceva în apă, apoi în spatele Bibliotecii Naţionale, acolo ea repetând "ritualul".

Întrebată de fotoreporterii Click! de ce a aruncat mici obiecte în apă, coincidenţă sau nu, chiar în zona Unirii unde se află casa fostului soţ, Pepe, Oana a spus: "Eu nu fac ritualuri. În apă am aruncat chiştocuri de ţigări". Ea a găsit şi o justificare pentru mătura pe care i-a dus-o Vanessei: "Nu are aspirator acasă!".

sursa: Click

Response to "Oana Zavoranu a fost la vrajitoare de ziua lui Pepe"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare