vineri, 22 iulie 2011

Tatal Nicoletei Luciu a fost prins la furat

Posted on 15:19 by Cioara Andrei

Pe cât de celebră este fiica sa, Nicoleta, care străluceşte în lumina reflectoarelor, pe atât de obscur şi ilegal îşi duce zilele Ion Luciu, tatăl vedetei TV. Zilele trecute, poliţiştii Secţiei 22 din Capitală l-au prins pe bărbat, într-o parcare, la furat de roţi de maşini.

Mânat de cine ştie ce nevoi financiare mărunte, Ion Luciu s-a înhăitat cu un individ şi, în echipă, au ieşit în stradă, la furat, ca ultimii găinari. Surse judiciare ne-au dezvăluit că tatăl actriţei şi un anume Marian Cârstea au pus ochii pe o bătrână Dacia 1410 parcată pe strada Pravăţ, chiar în faţa blocului unde locuieşte Ion Luciu şi, în miez de noapte, au acţionat.

A fost săltat de poliţiştii Secţiei 22

Înarmaţi cu leviere, cricuri şi chei speciale, hoţii au demontat una dintre roţile maşinii, dar, înainte de a se face nevăzuţi cu prada pe care intenţionau probabil să o vândă, au fost prinşi de un echipaj al Secţiei 22. Aşa se face că tâlharii au ajuns, din parcarea unde au fost prinşi la furat roţi de Dacii, direct în birourile poliţiei, pentru a fi anchetaţi.

um cercetările au stabilit că amândoi sunt la fel de vinovaţi, atât Luciu, cât şi Cârstea riscă să Nicoleta Luciustea după gratii între doi şi şapte ani, sub acuzaţia de furt calificat. Deocamdată, cei doi hoţi de roţi sunt liberi.

Fiica nu mai vrea să audă de el

Ion Luciu trăieşte singur, într-un apartament din cartierul bucureştean Drumul Taberei, după ce, rând pe rând, toţi membrii familiei l-au părăsit din cauza problemelor pe care acesta le are cu alcoolul. “Mi-e dor de Nicoleta, dar ea mă refuză, îmi spune lucruri urâte. Ea se plimbă peste tot, dar a uitat de mine. Eu stau în ploaie şi vând ziare la colţ de stradă”, mărturisea Ion Luciu în Libertatea, cu un an în urmă.

sursa: Libertatea

Response to "Tatal Nicoletei Luciu a fost prins la furat"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare