marți, 25 ianuarie 2011

Daniela Crudu a fost sexy scolarita in prima emisiune ca asistenta a lui capatos

Posted on 00:54 by Cioara Andrei


Doar o săptămână a stat departe de jobul de asistentă TV Daniela Crudu. Concediată de la matinalul "Neatza cu Răzvan şi Dani", după scandalul cu interopul Leo de la Strehaia, fostul iepuraş Playboy a debutat, luni noaptea, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena1.

Sexoasa brunetă este colegă de platou cu prietena sa Bianca Drăguşanu, alăturarea celor două dive sexy promiţând să transforme emisiunea de la Antena 1 într-un show de-a dreptul incendiar.
Telespectatorii au primit luni seară prima mostră de senzualitate din partea celor două asistente, când acestea au păşit în platoul emisiunii "Un show păcătos" purtând ţinute sexy de şcolăriţă.
Au filmat în toaleta bărbaţilor

În urmă cu câteva zile, Daniela Crudu dezvăluia că în emisiunea "Un show păcătos" oamenii vor avea ocazia să-i vadă adevărata faţă. Dacă la "Neatza cu Răzvan şi Dani" nu îi era permis să-şi dea arama pe faţă din cauza orei la care era difuzat matinaulul, iată că pentru emisiunea moderată de Dan Capatos fostul iepuraş Playboy renunţă la inhibiţii şi face tot ce poate pentru a impresiona.

Aşa se face că aceasta a realizat un material neobişnuit împreună cu colega sa, Bianca Drăguşanu, într-un club din Bucureşti. Vesele şi deloc ruşinoase, cele două au intrat în toaleta bărbaţilor şi au încercat să obţină interviuri de la reprezentanţii sexului tare care ...urinau. Ce a ieşit, vedeţi în materialul video de mai jos.


sursa: Libertatea

Response to "Daniela Crudu a fost sexy scolarita in prima emisiune ca asistenta a lui capatos"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare