joi, 3 ianuarie 2008

Ştirile Pro Tv, lider absolut de audienţă în 2007!

Posted on 03:11 by Cioara Andrei





In 2007, românii au ales să se informeze urmărind ştirile PRO TV. Acestea au învins emisiunile informative ale celorlalte televiziuni în mai toate ediţiile anului trecut.

O arată măsurătorile TNS/AGB Internaţional efectuate între 1 ianuarie şi 30 decembrie, pe publicul între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Ştirile de dimineaţă, prezentate de luni până vineri Andreea Liptak şi Mihai Dedu, au fost lider de audienţă în 2007. Ştirile dimineţii la Pro Tv au avut cei mai mulţi telespectatori, la mare distanţă de programele celorlalte televiziuni.

ŞTIRILE PROTV DE LA ORA 7 - LIDER 99.6%

Învingătoare în majoritatea ediţiilor au fost şi ştirile dimineţilor de sâmbătă şi duminică, de la ora 8. În 99% dintre week-end-uri, românii i-au urmărit pe Cristian Leonte şi Iulia Vântur.

ŞTIRILE PRO TV DIN Week-end DE LA ORA 8 - LIDER 99%

La prânz, românii şi-au păstrat obiceiul şi au urmărit tot ştirile ProTV - de la ora 13, prezentate de luni până vineri de Monica Dascălu şi în week-end de Ioana Muntean. Ştirile prânzului au reuşit să învingă concurenţa în 87% dintre ediţii.

ŞTIRILE PRO TV DE LA ORA 13 - LIDER - 87%

Şi la ora 17 telespectatorii au rămas fideli ştirilor prezentate de Monica Dascălu. După-amiaza a fost din nou câştigată de PRO TV în proporţie de 99,6 %.

ŞTIRILE PRO TV DE LA ORA 17 - LIDER - 99,6%

Bătălia cea mare de la ora 19, când cele mai importante televiziuni din România îşi prezintă principalul program de ştiri a fost câştigată fără drept de apel de PRO TV.

Ştirile de la ora 19.00 prezentate de Andreea Esca au fost lider de audienţă în 2007. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în week-end când Oana Andoni este gazda ştirilor Pro Tv de la ora 19.

ŞTIRILE PRO TV DE LA ORA 19 - LIDER: 97,8%

Şi ştirile de la oră 22.30, prezentate de Amalia Enache şi Mihai Codreanu, au fost preferate de români.

ŞTIRILE PRO TV DE LA ORA 22.30 - LIDER: 69,6%

Iar ştirile din sport de la ora 20, prezentate de Raluca Arvat, Corina Caragea şi Vadim Vajeu au fost lider absolut de audienţă. La mare distanţă de ştirile celorlalte televiziuni, Ştirile ProTV din Sport au avut cei mai mulţi telespectatori.

ŞTIRILE PRO TV DIN SPORT DE LA ORA 20 - LIDER: 97,5%

De-a lungul întregului an, PRO TV a avut cea mai mare audienţă în prime-time, pe publicul tânăr, cu un rating mediu de 6,3 puncte şi o cotă de piaţă de 21,5 la sută. Pe locul 2 s-a clasat Antena 1 cu o medie de 3,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 12,9 la sută.

Response to "Ştirile Pro Tv, lider absolut de audienţă în 2007!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare