luni, 28 iulie 2008

Pandurii - Dinamo 1-1

Posted on 10:03 by Cioara Andrei


Dinamo rateză startul în cursa pentru campionat după semieşecul de la Tg. Jiu. "Alb-roşii" au terminat la egalitate (1- 1) la capătul unui meci fără ritm, în care echipele s-au anihilat reciproc.

Meciul a început cu Pandurii în atac, Vasilache reuşind mai multe faze specaculoase, dar aceştia s-au stins repede.

Cu toate acestea, Dinamo, fără Bratu, suspendat, înscrie prin Boştină în minutul 41, după o deviere a lui Miranda, dar golul este anulat petru un fault inexistent în atac şi rămâne 0 - 0, rezultat cu care echipele au intrat la cabine. În repriza a doua, Dinamo intră mai determinată în teren şi reuşeşte să înscrie prin Torje, în minutul 55, după o pasă foarte bună de pe partea stângă, dată de Adrian Cristea.

Dinamo a încercat să îngheţe meciul, dar în minutul 84 Alexandru Piţurcă reia din mijlocul careului mare o centrare perfectă a lui Vasilache, iar Lobonţ nu face decât să scoată mingea din poartă. Elevii lui Mircea Rednic încercă să dea lovitura de graţie pe finalul meciului, dar scorul rămâne 1 - 1.

Pandurii reuşeşte să ia un punct preţios pe teren propriu în faţa unei echipe care vrea titlul, iar Rednic mai are multe de pus la punct în jocul lui Dinamo.



Response to "Pandurii - Dinamo 1-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare