luni, 29 septembrie 2008

De la ora 20:30, marea premieră a telenovelei "Regina"!

Posted on 00:42 by Cioara Andrei


Regina”, o producţie cu buget record pe piaţa tv din România, debutează în 29 septembrie, de la ora 20:30, ACASĂ şi va fi difuzată zilnic în prima săptămână. Produsă de Promance, companie MediaPro Pictures, “Regina” continuă povestea mega succesului “Inimă de ţigan” cu o altă poveste, absolut fascinantă şi plină de intrigi.După succesul pe care ACASĂ l-a înregistrat cu “Inimă de ţigan”, ultimul episod atingând cifre de audienţă record, cele mai mari din ultimii şase ani, telespectatorii au ocazia să trăiască mai departe în spiritul care i-a cucerit.Diana Dumitrescu şi Bogdan Albulescu vor fi protagoniştii unei poveşti de iubire cutremurătoare, într-o telenovelă care se bucură de aceeaşi distribuţie de zile mari: Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Florina Cercel, Florin Zamfirescu, Nicoleta Luciu, Denis Ştefan, Vladimir Găitan, Ioana Ginghină, cărora li s-au alăturat printre alţii, Dan Condurache, Stela Popescu, Alexandru Papadopol, Adriana Nicolae sau Augustin Viziru.“Regina” va uimi telespectatorii de la primul episod cu imagini incredibile din torida Sahara, locul unde au început filmările pentru această producţie. Astfel, a fost atinsă încă o performanţă în domeniul producţiei de televiziune: a fost prima echipă românească care a filmat în deşertul Sahara, şi nu oriunde, ci lângă decorurile celebrelor filme ”Războiul stelelor” şi ”Pacientul englez”.

Telenovela “Regina” stabileşte un record şi la capitolul investiţiilor în decoruri pe piaţa TV din România. Oana Radu, scenografa care a proiectat şatra, casa cu Turnul Eiffel şi spitalul românilor, decoruri care au fascinat telespectatorii în “Inimă de ţigan”, a creat pentru noua producţie palatul lui Don Luciano. Acesta este o adaptare a stilului italienesc, cu fresce, patine şi stucaturi, pereţi cu medalioane florale, oglinzi şi gresie, toate pictate manual, pe o întindere care depăşeşte 500 m2. Iar stilistul Radu Mada aduce peste 100 de costume ţigăneşti şi 150 de bijuterii, din care va ieşi în evidenţă medalionul Reginei, un purtător de secrete.

Publicul va intra în atmosferă pe melodia de pe coloana sonoră a telenovelei, care se numeşte ”Regina” şi este interpretată de Loredana. Este o combinaţie între o piesă spaniolă compusă de Alvaro Carillo cu una ţigănească, la a cărei reorchestraţie şi-au adus contribuţia trupa Agurida şi chitaristul Alex De Carvalho, care a lucrat cu celebrele formaţii internaţionale ”Aerosmith” şi ”Deep Purple”.

Iura Luncaşu, Alex Fotea şi Larry Maronese sunt cei trei regizori care şi-au unit forţele pentru a lucra la noua producţie, iar povestea pe care aceştia o pun în scenă cu mult profesionalism este scrisă de aceleaşi scenariste care au creat mega-succesul ”Inimă de ţigan”, Sorina Ungureanu şi Simona Macovei.

Pe ritmurile Loredanei, cei din şatră, familia lui State şi românii în frunte cu Gigi Dumbravă vor continua o luptă dură într-o lume unde onoarea şi fericirea se plătesc cu sânge. Din 29 septembrie, în prima săptămînă, zilnic, de la ora 20:30, ACASĂ, în”Regina”.

sursa: Acasa TV

Response to "De la ora 20:30, marea premieră a telenovelei "Regina"!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare