vineri, 26 septembrie 2008

Dubla lui Dănciulescu a făcut-o pe Dinamo lider

Posted on 18:31 by Cioara Andrei

Partida de la Bistriţa n-a început prea promiţător, lipsită de animaţie în tribune, dar şi pe teren. Joc lent, previzibil şi presărat cu greşeli de ambele părţi.
În condiţiile în care Gloria a emanat ceva mai multă energie, Dinamo a fost echipa eficientă. Câinii au modificat tabela la chiar prima lor ocazie, din minutul 11. Lansat perfect de Boştină la marginea careului, Dănciulescu a reluat simplu, din prima, în plasa porţii unui Tătăruşanu inert.

Pe rând, Borbely şi Hora au încercat să ameninţe poarta lui Lobonţ în căutarea egalării. Doar că, tot dinamoviştii au fost cei care au marcat. Pragmatic, Dănciulescu a găsit din nou execuţia decisivă, dintr-o poziţie asemănătoare cu cea de la faza primului gol, aducand un avantaj linistitor echipei sale inca dinaintea pauzei.

 În actul secund, Sabău a încercat să-şi revoluţioneze ofensiva, aruncându-i în lupta pe Anca şi Coroian. Mutarea nu a avut însă vreun efect în jocul mediocru al Gloriei, neputincioasa în faţa unei echipe a lui Dinamo care a dominat teritorial.Totuşi, când se părea că până şi ultima speranţă a bistriţenilor murise, Diogo a reluat mingea cu capul în poarta lui Lobonţ la un corner, relansând partida pentru ultimul sfert de oră. Finalul a fost astfel ceva mai aprins, în care Gloria a căutat cu insistenţă egalarea în faţa unei echipe expuizate a lui Dinamo. Dar scorul a nu s-a mai modificat, iar echipa lui Rednic obţine 3 puncte importante înaintea meciului “de foc” din Cupa Uefa, cu NEC.

sursa: PROSPORT


Response to "Dubla lui Dănciulescu a făcut-o pe Dinamo lider"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare