duminică, 16 noiembrie 2008

Petrila isi plange mortii!

Posted on 17:39 by Cioara Andrei

In urma exploziei de sambata de la mina Petrila, din Valea Jiului, 12 persoane si-au pierdut viata. Familiile ortacilor au asteptat cu sufletul la gura o veste buna din partea salvatorilor si a medicilor.Imaginile primite de la utilizatorii www.stirileprotv.ro arata cum si-a petrecut Petrila una dintre cele mai sangeroase nopti prin care au trecut exploatarile miniere din tara noastra. 


Opt ortaci au pierit in subteran in urma unei explozii provocate de acumularile de gaz metan. Insa tragedia nu avea sa se sfarseasca aici: 
o echipa formata din patru salvatori a fost  surprinsa de o noua deflagratie, in timp ce incerca sa aduca la suprafata cadavrele. 

Alte 13 persoane au fost ranite.

Rudele minerilor raniti i-au condus pe acestia catre ambulante cu lacrimi in ochi, ca si cum i-ar fi vazut pentru ultima oara. Sfasiati intre durere si speranta, oamenii din Petrila asteapta acum verdictul anchetatorilor. 

Nimic nu-i va readuce insa pe cei dragi printre ei. Niciunul dintre cei morti nu avea mai mult de 44 de ani, iar cel mai tanar avea doar 27.


sursa: PRO TV

Response to "Petrila isi plange mortii!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare