miercuri, 12 noiembrie 2008

"Regina"- cel mai urmărit serial al momentului câştigă pe zi ce trece mai mulţi fani

Posted on 23:40 by Cioara Andrei


Telenovela “Regina”, difuzată ACASĂ, de luni până joi, de la ora 20:30 este lider incontestabil de audienţă încă de la lansare şi câştigă în continuare fani de pe toate demograficele.

Telenovela “Regina”, difuzată ACASĂ, de luni până joi, de la ora 20:30 este lider incontestabil de audienţă încă de la lansare şi câştigă în continuare fani de pe toate demograficele, persoane de toate vârstele, nivelurile sociale şi educaţionale, interesate să vadă ce se mai întâmplă în povestea de iubire dintre Regina (Diana Dumitrescu) şi Cosmin (Bogdan Albulescu).

Potrivit datelor de audienţă oferite de Gfk România, episodul de marţi, 11 noiembrie, din “Regina” şi-a depăşit propriul record de audienţă, clasându-se pe primul loc pe toate cele trei targeturi importante de populaţie, fiind episodul cu cel mai mare rating de la lansare.

ACASĂ a fost lider de audienţă cu “Regina” pe targetul Urban All (femei şi bărbaţi de toate vârstele din mediul urban), între orele 20:29 şi 21:58, îregistrând o medie de rating de 10.2 puncte şi o cotă de piaţă de 21.6%. Minutul de aur a fost atins la ora 21.19 şi a avut o medie de 12.5 puncte de rating, cu o cotă de piaţă de 26.1%, cifre care reprezintă cei aproape 1.5 milioane de telespectatori din mediul urban care în acel minut au urmărit cum Alina îi spune lui Cosmin că medalionul Reginei este de origine regală.

Femeile cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban nu s-au desprins din faţa televizorului şi s-au uitat la “Regina”, ACASĂ clasându-se şi pe acest target pe locul 1 în topul audienţelor. Între orele 20:29-21:58, ACASĂ a înregistrat o medie de 11.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 28.2%. Minutul de aur a fost atins la ora 21:50 când ACASĂ a înregistrat o medie de rating de 14.3 puncte şi o cotă de piaţă de 34.9%.

Regina” este în prezent cel mai urmărit program pe slotul său orar, lider 100% de luni pana joi ACASĂ, lăsând în urmă în topul audienţelor orice altă producţie a concurenţei.

Telenovela care îi are ca protagonişti pe Diana Dumitrescu şi Bogdan Albulescu a fost lider incontestabil de audienţă în intervalul său orar cu cele 30 de episoade difuzate din 29 septembrie până acum.

Pe tot publicul urban, ACASĂ a ocupat primul loc în topul audienţelor înregistrând pe cele 30 de episoade o medie de 8.3 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18.5%. Aceste cifre reprezintă aproximativ un milion de persoane care au urmărit cu fidelitate aventurile Reginei încă de la început.

Şi în rândul femeilor cu vârste curprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban, ACASĂ a fost lider de audienţă cu cele 30 de episoade atingând o medie de 9.3% şi o cotă de piaţă de 23.8%, medie aproape de două ori mai mare decât cea ânregistrată de concurenţă pe acelaşi slot orar.

Creşterea înregistrată de telenovela “Regina” de la prima săptămână de difuzare până în prezent este una remarcabilă, audienţele ascendente de la o zi la alta atinse de ACASĂ pe slotul ei orar, fac din această telenovelă programul preferat al publicului român la ceas de seară, de luni până joi.

De la săptămâna la săptămână, din ce în ce mai multe persoane urmăresc telenovela lor preferată. Dacă în prima săptămână se uitau la ”Regina” în medie de aproximativ 550.000 de femei şi 280.000 de bărbaţi, până în prezent s-a înregistrat o creştere semnificativă. La ”Regina” se uită în medie de aproximativ 680.000 de femei şi 400.0000 de bărbaţi.

O creştere impresionantă se remarcă pe segmentul format din persoane aflate în poziţii de conducere. În prima săptămână de difuzare, s-a înregistrat pe acest target un rating mediu de 3.3 puncte şi o cotă de piaţă de 8.3%. În săptămâna curentă s-au înregistrat cifre mai mult decât duble: 7.8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 18.8%.

Şi emisiunea “Poveştiri de noapte” a fost programul preferat al publicului, ACASĂ clasându-se pe locul 1 în topul audienţelor realizat pe targetul format din femei şi bărbaţi de toate vârstele din mediul urban. În intervalul orar 21:59- 22.28, ”Poveştiri de noapte” a înregistrat o medie de 5.0 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 12.4%.

Şi în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 15 şi 49 de ani din mediul urban, emisiunea ”Poveştiri de noapte” a fost lider de audienţă, ACASĂ înregistrând între 21:59 – 22:28, o medie de 6.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19.0%.

sursa: Acasa TV

Response to ""Regina"- cel mai urmărit serial al momentului câştigă pe zi ce trece mai mulţi fani"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare